15

Morgenaftale med plads til bøger og kaffe

Biblioteket

Det holder tørt lige nu, vejret. Det har ellers budt på voldsomme regnskyl og det regn, haveejerne sukkede efter, har været her. Alt er gennemvædet og vores græsplæne er længere end lang, for plæneklipperen nægtede at tage ved, da vi skulle starte den efter ferien. Nu har vi højt græs og en hund, som synes det er herligt at løbe rundt i vildmarken. Så er det vel egentlig godt nok.

Vi har en hjemme-morgen med en aftale, så der er tid til at sidde stille og starte dagen langsomt. Det nyder jeg. Jeg går mit strikke-bibliotek igennem. Jeg har allerede taget mange af mine bøger med ned i butikken. De er til stor inspiration ved det lange bord, som giver plads til mange snakke om alt mellem himmel og jord, men måske mest af alt om håndarbejde af forskellig art.

Nu finder jeg flere bøger, som kunne være sjove at have dernede. Jeg pakker dem i en kasse og gør mig langsomt klar til at starte dagen, men først endnu en kop kaffe, som skal give den energi, jeg har lidt svært ved at finde disse dage. Jeg er træt og brugt, men bare så glad og et nyt job tager kræfter. Der er mange ting at lære, selvom jeg har haft fingrene i en lille del af det tidligere. Det er noget helt andet at være der på fuld tid og tage del i det hele. Det er utrolig sjovt, meget spændende og tilsyneladende en del mere krævende, end jeg havde troet.

Jeg sover tidligt for øjeblikket. Jeg kommer meget sent hjem, når lige at spise lidt og så er jeg egentlig klar til at gå i seng, men insisterer på, at det vil jeg ikke. Så sidder jeg og halvsover i sofaen med strikketøjet liggende stille i skødet, fordi jeg glemmer at motionere det. Det griner jeg lidt af… og så går jeg i seng.

For hver dag, der går, forstår jeg lidt mere. Når jeg lidt mere. Kommer jeg et stykke længere med de ideer, vi har. Det er meget tilfredsstillende og jeg går glad gennem livet for øjeblikket. Det er godt og jeg nyder det :-)

Du vil sikkert også kunne lide