10

Lillefredag

Lillefredag. Det er i dag. Dagen før Store Bededag. Dagen før den forlængede weekend, jeg glæder mig til at tage hul på.

Vi har længe haft planer for weekenden. Vores nye soveværelse er ved at tage form, men vi mangler stadig at pudse og male vægge dernede. Det skal ske i weekenden. Vi skal også i gang med at indrette garderoben. 7 meter garderobeskabe er det blevet til. Det ser ud af alting og ingenting, når vi står og kigger. “Her er masser af plads”, forsikrer vi hinanden om, mens vi skuler lidt desperat til hinanden. “Der skal jo nok sorteres en del”, siger vi så i én mund og kommer til at grine.

I går ringede Annemette. Hun spurgte, om vi vil have besøg i weekenden. Om vi vil! Vi glæder os sådan, for de kommer i morgen og vi skal hygge os og bare være sammen og gå ture med hundene, spille, grine og drikke masser af kaffe og god vin.

Vi gider så godt… og vi skal nok finde tid ind imellem til at pudse og male.

Lillefredag

Jeg håber, at du også har noget at glæde dig til i Bededagsferien. God torsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide