10

Lisettes Top 4

Top 4

I virkeligheden kan jeg ikke tillade mig at prale det mindste og så alligevel; jeg kan prale af Lisette, for hun er en haj til håndarbejde. Hun er lynende hurtig og får hun først en idé, er hun ikke til at stoppe.

Ovenfor ligger den smukkeste Top 4 fra bogen Nordiske Masker 3. Den er strikket og hæklet i mindre en 300 gram af vores nye LinCot og den er simpelthen så smuk, sommerlækker og fristende, at jeg snart må i gang med en magen til.

Top 4

Den er med hæklet forstykke, som består af en række forskellige motiver, som hækles sammen. Bagsiden er strikket, så der er mulighed for variation, hvis du kommer til at kede dig. Skift mellem de to teknikker og snart har du den smukkeste sommertop.

Lisette gik model i går. Den er bare SÅ flot til hende. Jeg er nødt til at prøve, om jeg kan komme gennem en til mig, sagde hunden. Nødt til …

Du vil sikkert også kunne lide