7

Foråret er sandelig kommet til Tjørnevang

Foråret er kommet til Tjørnevang

Foråret er kommet til Tjørnevang og jeg nyder lyset, men savner varmen. Træer springer ud og kastanjen på gårdspladsen står med lys. Jeg holder meget af denne tid. Lys og udeliv venter forude, når varmen ellers indfinder sig. I dag skifter himlen mellem sol og tunge, mørke regnbyger. Vi foretrækker livet inde, hvor varmen er, men ind imellem er vi ude. Luft skal vi jo have. Oskar er ikke vild med regn, husker du måske. Regn sidder i græsset …

I haven er græsset snart så langt, så Oskar kan forsvinde for altid. Syrenerne står på spring. Om et øjeblik indhyldes det hele i den bedøvende duft af forår og når tørvejret er her, klipper vi græsset. Mere skal der ikke til. Haven ligner en mindre park, når græsset er kort og så kan jeg stille drømme om øerne af blomstrende buske, for lige nu bliver det ikke.

Livet løber stærkt for øjeblikket. Vi har mange praktiske ting, der skal findes plads og tid til. Vi har tab at overkomme. Jeg finder alligevel tiden til at bage, strikke og hækle. Ind imellem pligterne, skal der være tid til både næring af egen sjæl og forkælelse af familien, for vi trænger alle til nærvær og at være tætte.

Om lidt er der igen overskud. Indtil da nyder jeg stille, at foråret er her ♥

Du vil sikkert også kunne lide