9

Floratopp

Jeg kniber mig udenom Vinkelsjal, når jeg kan. Jeg dør snart af det, men jeg er stædig som bare pokker og jeg VIL have det færdigt, så jeg giver det tid og lader mig ind imellem underholde af andre ting. I weekenden var det en lille pigebluse, som fandt vej hen over pindene, nemlig Floratopp.

FloraTopp

Det er et skønt, lille strikketøj med masser af underholdning, fordi det smukke mønster kræver koncentration og det var en skøn kombination med de seje træk af halve stangmasker og de underholdende pinde med den skønne farve ovenfor.

FloraTopp

Fakta:

Opskrift: Floratopp, fra Paelas.com, strikket i str. 6-12 mdr.  

Garn: Blusen er strikket i en skøn kombination af Blackhill SilkWool fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Superfine Alpaca samme sted fra giver den skønneste, fine babybluse.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 54 gram nogenlunde fordelt med 31 gram alpaka og 23 gram silke/uld.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Blusen er blevet meget fin. Det er anden gang, jeg strikker den og også denne gang lykkes det uden nogen sværdslag.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

 

Du vil sikkert også kunne lide