4

Purløgsblomster

Purløgsblomster

Purløgsblomster. Nogen gange er det sundt at fordybe sig et øjeblik, for at skabe indre balance. Jeg satte mig for et øjeblik siden på havestien og gloede purløgsblomster eller huller i luften, som vi plejer at sige herhjemme. Jeg trængte. Mit hoved var fyldt med alverdens skrammel, som forlængst burde have forladt min bevidsthed. Nu gloede jeg det hele i stykker på et par minutter og i godt selskab med Oskar, som stak kanter af på sin vej rundt i haven.

Så gik det meste af eftermiddagen med at glemme, at jeg var gået i gang med at skrive. Det fortæller noget om, at der er mange bolde i luften omkring mig lige nu. Det er sjovt og det er krævende. Ind imellem fortaber jeg mig i ingenting. Det gjorde jeg et øjeblik denne eftermiddag, men så tog praktiske Liselotte over og gik igen i gang med at jonglere bolde. Nu er hun sendt i skammekrogen, mens jeg vil gå op og sætte mig i sofaen med et stykke hyggestrik. Bare fordi jeg kan ♥

Du vil sikkert også kunne lide