6

Katteliv er gode liv, hvor jeg var i går

Jeg fik endelig truffet en principbeslutning om, at jeg måtte ud omkring Ella, som er nedlagt af en ryg, der driller. Der er gået alt for lang tid, men hver gang jeg troede, at nu var det nu, kom noget i vejen. I går lykkedes det og det var så dejligt at se hende.

Jeg hentede Ella ved frisøren. Vi travede langsomt, men nydelsesfuldt gennem den tidlige eftermiddags dejlige sol. Vi handlede god frokost, danske jordbær og pæoner. Vi kørte hjemad i roligt tempo og afpassede hastigheden efter Ellas ryg, som ikke kan spøges med.

Hjemme fik vi brygget te og sat frokost på bordet. Vi spiste godt. Vi endte i sofaen, hvor Ellas ryg skulle strækkes. Det var katten ikke sen til at udnytte. Se hvor hun nyder, at hun kan ligge på maven af sin madmor. Katteliv er ikke skidt, hvor Ella er.

Katteliv

Vi fik vendt verden. Det er godt at gøre sammen med Ella. Jeg strikkede lidt, men mest af alt snakkede vi. Om alt mellem himmel og jord.

hverdag 597

Jeg kørte glad hjem gennem byen ved seks-tiden.

Det var skønt at have tilbragt timer med Ella. Fra højtalerne strømmede yndlingsnumre med The The ud. Luften var lun og jeg kørte hele vejen hjem med sideruden rullet ned og armen hvilende på kanten. Sommeren er måske ikke den mest fantastiske, men den er her og lyset, solen og duftene er de samme, som de altid har været. Livet er godt.

Du vil sikkert også kunne lide