12

Ferie med indbygget vacuum

Ferie

Nå men altså… jeg er nået til det der underlige tidspunkt, hvor der opstår vacuum i min hjerne. Lige dér, hvor jeg er færdig med at vaske tøj. Færdig med at gøre alting for dem, som havde brug for en hjælpende hånd. Færdig til egentlig at gå i gang med at pakke. Jeg kan ikke komme i gang…

Det er sådan hvert eneste år. Jeg forbereder, så de andre er ved at sende mig til Sydpolen. Jeg fejer, samler, vasker, skriver lister og panikker hvert andet øjeblik for endelig at nå det punkt, hvor der egentlig ikke er mere at gøre ud over at pakke. Her stopper jeg. Længe…

Til sidst feberpakker jeg. På to minutter. Jeg får altid det hele med, for jeg har jo mine lister, men jeg gør det først, når der ikke er nogen vej udenom. Mærkeligt nok.

Måske skulle jeg bare lige strikke et øjeblik …

Du vil sikkert også kunne lide