2

Et fint sted for den eftermiddagslur

Vi har til huse i en gammel have, som er fuld af skønne, store træer. Kæmpestor er haven faktisk. Vel på størrelse med vores egen, vil jeg tro.

Her er masser af skyggefulde pladser, som kan gøre det ud for et fint sted for den eftermiddagslur, der altid synes at være tiltrængt og der findes ikke noget bedre for min sjæl, end at ligge på ryggen og kigge op i løv, der blidt svajer i en stille vind. Roen indfinder sig snart og der går sjældent lang tid, før jeg lukker øjnene.

Dordogne

I dag har vi været i Bergerac. Vi tog af sted i morgenens rimelige temperatur, men da vi sidst på eftermiddagen kom ud fra Intermarché Hyper, hvor vi handlede ind til de næste par dage, var temperaturen steget til 34 grader og asfalten næsten flydende.

Vi udsatte turen til Decathlon. Vi lokker Amanda med i næste uge. I stedet kørte vi over Dordogne og direkte hjem.

Nu venter den lur vist og så er der en badedragt, der skal motioneres. Livet er godt.

Du vil sikkert også kunne lide