7

Irma, din lømmel

Kubb 160

Der er kommet nyt liv i familien. Nyt livligt liv. Irma er kommet til og jeg skal love for, at hun kan holde søster og svigerinde beskæftiget. Hun er fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde, en lømmel og fuld af energi. Det skal brændes af. Hun trækker store veksler på Oskar. Han gider godt i nogen grad, men han er jo en ældre herre, så ind imellem insisterer han på hvil. Så går det galt. Det er i det tidsrum, vi skal være ekstra opmærksomme, for så graver Irma eller bider eller …

Irma

Foto: Irma, en skøn og livlig Welsh Terrier

Hun er så sød, sjov og vaks og vi elsker hende og vi griner af hendes narrestreger, men hun ER noget af en håndfuld og hun er terrier, så hun lytter kun til sig selv. Hun bestemmer alting, mener hun. Så sætter Oskar hende på plads. Det forstår hun og retter ind. Hunde der opdrager hunde er ren magi.

I morges hentede jeg hende inde ved Heidi og Annemette. Det var meget taknemmelige blikke, jeg fik, men jeg husker godt, hvordan det var at have energibundtet Oline i dobbeltsengen en søndag morgen i håb om, at vi kunne pacificere hende tilstrækkeligt til, at vi kunne sove bare en time mere. Jeg tror Irma svarer nogenlunde til en insisterende Oline. Nu løber hun i haven med Oskar. De har det dejligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide