7

De dejligste sommerdage

Familiebesøg

Vi har haft de dejligste sommerdage med en del af familien på besøg. Vi har nydt den sommer, som pludselig har indfundet sig på Tjørnevang. Vi har grillet, spist ude og spillet til langt ind i aftenen. Vi har spillet Kubb i græs, der er ved at vokse os over hovedet, fordi maskinparken er reduceret lige akkurat der, hvor vi ellers har brug for den. Vi venter på nye muligheder for trimning af haven og indtil da nyder hundene, at de kan rende rundt i højt græs og lede efter den mad, vi fordeler med store armbevægelser, så de er beskæftiget for en tid.

Kubb i haven

Frokost på Feddet

Himmelkig

Vi har været på Gug Planteskole

I går var vi på Gug Planteskole, hvor vi købte sommerfuglebuske og pupursolhatte. Vi ville egentlig have plantet dem også, men der skal slås græs, inden de kan placeres, hvor de skal være, så de står lige nu og afventer, at vi igen har fuld maskinpark. Indtil da er vi tilfredse med at beundre dem, hvor de står på terrassen.

De skal give lidt farve nede i haven, for vi har sløjfet staudebedet og mangler derfor lidt farve ud over de sommerblomster, der er på terrassen. Vi har et langt kig ned i bunden af haven, som kunne blive smukt med små, klare farveklatter. Sommerfuglebusken er så utrolig velegnet til det og så elsker jeg, at den tiltrækker så mange insekter.

Irma

I dag forlader frække Irma og hendes forældre os. De skal videre ud på deres sommer-eventyr. Vi har sådan nydt at have dem på besøg. Nu sender vi dem snart videre, mens vi glæder os over, at de havde lyst til at bruge en lille del af deres ferie hos os.

Vi skal heldigvis ikke vente i mange dage, før vi igen får masser af dejlig familie på besøg. I weekenden bliver Tjørnevang fyldt med svogre, svigerinder og alle mine nevøer og niecer. Jeg glæder mig. Det bliver så dejligt at se dem alle. Vi improviserer og sætter hyggen i højsædet, så der er ingen, der skal andet end være sammen og have det dejligt. Det kan vi vist sagtens finde ud af hjemme hos os.

Der er nok at glædes over og nu satser jeg så bare på, at vejret gider være med os. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide