13

Et frikvarter lige om hjørnet – Strikkefestival 2015

Frikvarter

Tiden løber med en hast, der overrumpler mig. Jeg blinker et sekund og en uge løber forbi. Jeg tænker, at det er på tide, at jeg skal helt ned i tempo. Jeg tæller ned, for snart ringer klokken ud for et frikvarter.

Forude ligger en uge på Fanø. Den første halvdel tilbringes i dejligt selskab med en flok skønne kvinder, som deler min interesse for håndarbejde. Vi skal strikke, hækle, snakke, spise og drikke vin. Vi skal hygge. Vi skal nyde, at der er Strikkefestival 2015 med masser af andre mennesker med samme interesse som os. Vi skal forhåbentlig se masser af nyt, møde dejlige mennesker og jeg glæder mig meget til, at jeg skal rundt og se, hvad der rører sig lige nu.

Snart ringer klokken …

Du vil sikkert også kunne lide