9

Onsdag er efterårshyggelig

Tjørnevang, efteråret 2015

Baconmuffins

ROOM 606

Baconmuffins

Onsdag er en god blanding af praktikaliteter, sjov og lidt ballade og det passer vældig godt. Jeg nyder at holde en fridag, hvor tøjvask, gulvvask og andet vask må vige for forkælelse af Oline og Kenneth i form af baconmuffins.

Det er omtrent deres yndlingsspise, de muffins. De plager konstant, for at få mig i køkkenet og bage dem, men jeg har ikke givet efter før i dag. Oline sov over sig i morges og nåede med nød og næppe det, hun skulle. Hun fik en grum start på dagen, så hun fortjener lidt forkælelse. Kenneth brænder sit lys i begge ender for øjeblikket, så han fortjener i dén grad også til forkælelse, så selvfølgelig var det oplagt med baconmuffins og rigeligt af dem. De er ude af ovnen nu. De smager lige præcis sådan, som de skal smage. Der er nogen, der bliver glade ♥

Jeg har en fridag, hvor pligter viger til fordel for sjov strik, idé-eksplosion og en ny, smuk strikkebog fra Helga Isagers hånd; Room 606. Jeg er så heldig ♥

Du vil sikkert også kunne lide