12

Blåregn eller bare regn

Blåregn har jeg ikke haft det store held med, men denne gang står en lille, ny plante og giver mig håb om, at det skal lykkes. Den blomstrer. Det er gode tegn. Ingen andre nåede nogensinde det.

Den er ikke stor, men lille og livskraftig og det sidste, er det vigtigste. I dag får den livgivende regn og jeg er sikker på, at hele haven trives i vejret, som endelig giver det hele den længe ventede regn.

Blåregn

I weekenden har vi haft underligt gråvejr, men vi har også haft gæster, så vi opdagede stort set ingenting. Vi hyggede i stedet.

Lørdag tog vi til Sæby og spiste fisk og skaldyr nede på havnen. Vi sad med kig ud over Kattegat. Det var ingen skidt aften og bagefter kørte vi turen hjem fyldt med svinkeærinder, så vi var omkring Aalborgtårnet, Mølleparken og udsigten ned over byen med Limfjorden og Egholm, som en lille plet midt i det hele. Vi drejede ad små skovveje, så vi kørte under sprøde, grønne bøgegrene og vi sluttede af med at køre turen gennem den sidste del af byen i langsomt tempo.

Haven i maj

Søndag var jeg så heldig at være inviteret til Tversted. Jeg havde den skønneste dag på Tannisby Camping i det bedst tænkelige selskab. Der blev strikket, snakket og hygget til den store guldmedalje og jeg fik lov til at opleve, at en campingplads ikke behøver at være et inferno af skrigende børn, vilde hunde og løsslupne og larmende voksne. Det var rart.

I nat kom regnen og den fortsætter, men vi trænger. Haven trænger. Det er ikke bare Blåregn eller bare regn. Det er begge dele. Det passer mig fint på en mandag, hvor vi alle er i gang med at forberede udsendelsen af en skøn samling kit. Skråplan er taget utrolig godt imod. Det er vi meget glade for, så vi hygger os med at samle… og samle… og …

Du vil sikkert også kunne lide