6

Torsdag er regn. Gennemført til perfektion.

Torsdag er regn. Gennemført til perfektion. Silende. Udenfor er alle lyde højere, end de plejer at være. Bilerne på Indkildevej kan høres, som var vinduerne åbne. Der er vådt udenfor, men indenfor er her rart, varmt og god kaffe, så jeg klager ikke.

Jeg er i gang med at skrive planlagte aktiviteter ind i diverse kalendere. Vi har flere. En til at skabe overblik for flertallet. Den er kæmpestor og hænger i køkkenet, hvor alle kan tilgå den. En anden hænger også derude, men rummer kun ferie- og fridags-ønsker, så alle også har overblik over den del af arbejdslivet. Når dage/uger er godkendt, kan de overflyttes til den store kalender – hvis vi altså husker det, for sådan er virkeligheden jo også.

Torsdag er regn. Gennemført til perfektion. Silende. Udenfor er alle lyde højere, end de plejer at være. Bilerne på Indkildevej kan høres, som var vinduerne åbne.

Vi har dejligt mange aktiviteter i kalenderen. Mange har budt ind med kurser og workshops, som er blevet effektueret, så vi nu tilbyder en bred vifte af teknikker og andre sjove og lærerige aftener. Alt det skal også skrives ind i kalenderen. Jeg er godt på vej.

Jeg rydder op, skaber orden og forbereder en uge, hvor vi er fraværende. Ikke at det er noget problem, for vi har verdens bedste ansatte, så det hele passes med stor omhu, men fordi jeg gerne vil, at de nemt kan skabe sig et overblik over ugens aktiviteter, skal kalenderne være ajourført.

På gulvet ligger Oskar. Lige bag min stol ligger han. Han flytter sig ikke. Han har været til dyrlæge. Han havde lopper! Jo, han havde lopper og hans forfærdelige ejere havde ikke opdaget det, men nu er han jo uden hundekurv, fordi den skal vaskes grundigt, inden han igen kan flytte ind i den. Derfor ligger han på gulvet tæt op ad det bjerg af tasker og kurve, jeg slæber frem og tilbage mellem Tjørnevang og Garnudsalg hver dag. Begge dele er spækket med ting, jeg bilder mig ind er uundværlige og som hver eneste dag viser sig at være det stik modsatte.

Jeg har pakket et lille rejsekit. Copenhagen calling. Den skal strikkes i den skønne Cashmere Luxus, som er på tilbud lige nu. Det er et sjældent lækkert og blødt garn, så det egner sig perfekt til en vintervenlig halsvarmer og så er det et strikketøj i en størrelse, der gør det egnet til bilstrik.

Snart er det tid for en tur ned gennem Europa og jeg er i gang med de tidlige forberedelser. At gå og glæde sig er den fineste del af en rejse, hvis du spørger mig. Jeg glæder mig. Helt vildt, hvis sandheden skal frem. Det bliver spændende og inspirerende og så glæder jeg mig til at komme ned og hilse på nogle af vores leverandører. Det sker af indlysende årsager ikke så ofte, så det er altid sjovt og dejligt.

Snart …

Du vil sikkert også kunne lide