3

Dobbelt dumt…

Ungerne er optaget af Sims 2. Måske de 500 kroner alligevel var givet godt ud, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at de gjorde ondt. At betale 2 gange for det samme gør ondt. Når det er 500 kroner, altså.

Yngste har (hun benægter ganske vist) smidt den først indkøbte Sims 2 – cd ud, hvor den ikke længere er til at finde, hvorfor en geninvestering var et længe næret ønske. Jeg har kategorisk nægtet, fordi jeg mente, at en grundig oprydning i hendes bunker, ville afsløre spillet.

Hun ryddede op i går, inden indkøbsturen og helt sikkert med bagtanker. Hun fandt ikke spillet, så jeg var fanget af et tidligere øjebliks uovervejede, men generøse tilbud om at købe spillet igen, når hun havde ryddet op. Jeg var jo så sikker på det dukkede op…

Nu sidder de der. Fanget i en verden af muligheder. De bygger nabolag med ufo-nedslag, røg og damp, store dyre strandvejsvillaer, direktører og tabere blandet med egenskaber som doven, sur, uvenlig, energisk og grim. De leger gud og de hygger sig. De 500 kroner var vel givet godt ud så… bortset fra, at de ikke gider spille Settlers med mig :-(

Du vil sikkert også kunne lide