8

Golden Sand af Joji Locatelli

Jo, jeg har strikket endnu et sjal. Det er endelig færdigt. Denne gang er det strikket over temmelig lang tid. Ind mellem dette sjal er kommet adskillige andre. Jeg har ingen forklaring på hvorfor, men det er bare sådan.

Jeg har langsomt strikket Golden Sand af Joji Locatelli

Det er et utrolig smukt sjal strikket i et utrolig dejligt garn og i en utrolig smuk farve. Jeg er helt vild med det, men Oline kunne lide det og fra tanke er der ikke langt til handling, så jeg pillede nålene ud af det i morges og ejer det ikke længere.

Golden Sand af Joji Locatelli

Forleden besluttede jeg, at nu skulle det være …

Jeg har været lang tid om at strikke det, fordi det måske blev lidt kedeligt på et tidspunkt, hvor jeg så fik øje på andre ting, jeg hellere ville strikke. Alligevel har jeg forelsket mig over og over igen i den smukke, grønne farve, når jeg ind imellem er faldet over det i strikkekurven.

Forleden dag besluttede jeg, at nu skulle det gøres færdigt. Det tog to aftener, så var jeg klar til at vaske og blokke sjalet. Tænk at det så lå glemt i kurven så længe. Sikke dumt, for det er virkelig blevet skønt og jeg er fristet til at strikke endnu et – denne gang til mig selv.

Fakta:

OpskriftGolden Sand af Joji Locatelli.

Garn: Sjalet er strikket i Merino 500 i farve #56 fra Garnudsalg.dk og farvet af Handdyed.dk.

Pind: 4

Garnforbrug: 126 gram efter vask.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Let og lunt, men allerbedst er sjalet blødt som smør. Jeg garanterer. Jeg kender ingen så uldsart som Oline og hun har overtaget det. Sjalet er – strikket op i denne kvalitet – helt utroligt let og lækkert. Det bliver ikke sidste gang, jeg strikker den kvalitet på pind 4 til sjaler/tørklæder.

Du kan se mere her.

Du vil sikkert også kunne lide