8

Improviseret småt på en lørdag med sol ude og inde

Improviseret småt

Improviseret småt på en solskinsrig lørdag er vist hvad, det kan blive til. Jeg vågnede alt for tidligt og kunne ikke sove, så i stedet stod jeg op, satte mig i stuen og monterede en lille cardigan, jeg strikkede i sofaen i går aftes, da vi endelig var landet herhjemme. Sammen med de små berber-bukser er den en del af en gave til en lille pige, der lige er kommet til verden.

Improviseret småt

Trøjen mangler stadig en vask, men den får måske følgeskab af mere, inden weekenden er omme, så jeg venter lige med vasken af den og så tror jeg for øvrigt, at den skal følges op af en opskrift, for det er bare en klassiker med sådan en lille, anvendelig cardigan strikket på et øjeblik. Jeg eksperimenterede lige med lidt struktur-strik, men jeg vendte tilbage til glatstrikningen, da jeg startede på nummer to for en times tid siden.

Turen ud i verden endte i det rene ingenting, men den kan da nås endnu, hvis behovet bliver tilstrækkeligt påtrængende, hvilket jeg ikke tror, at det gør. Kenneth er syg. Oline og jeg skranter. Jeg er egentlig mest stemt for sofa og en stor kop skoldhed te. Det kan klares på et øjeblik, så mon ikke jeg skulle komme i gang, for inden jeg får set mig om, forlanger kroppen sikkert også en lur til gengæld for den tidlige morgen.

Der er nok at bestille på en herlig lørdag i april ;-)

Du vil sikkert også kunne lide