20

De taler om sne i de kommende dage

De taler om sne i de kommende dage. Marts er på ingen måde en garanti for, at vi ikke ser mere sne før langt inde i efteråret. De fleste, jeg kender, forbander sneen langt væk, men jeg elsker den og jeg har hele tiden været indstillet på, at det sidste sne ikke er faldet endnu, så jeg glæder mig bare. Jeg holder meget af snevejr og jeg elsker frostklare dage og ture i skoven med sne dryssende fra en vinter-tung himmel.

Jeg har lige investeret i et par Sorel til vinterbrug. Januarudsalget er godt til den slags investeringer, så i år lykkedes det og jeg har varme, praktiske vinterstøvler de næste mange år. De er endnu ikke brugt, for sneen forsvandt akkurat, som jeg modtog støvlerne. Mon der kommer tilstrækkelige mængder sne til, at jeg får lejlighed til at prøve fodtøjet? Jeg kan jo håbe. Jeg er i hvert fald klar, hvis det er tilfældet.

Hvis sneen for alvor kommer, river jeg et par timer ud af kalenderen og stikker af ud i skoven for at nyde, at vejret er, som jeg elsker det. Hver eneste gang, der falder sne, kan være den sidste. Det skal knuselskes.

De taler om sne i de kommende dage

Jeg kender ikke mange, som ikke allerede nu er opsat på forårets komme, men som sagt er jeg endnu ikke træt af vinteren. Ikke i år. Jeg elsker årets skiften og jeg prøver at holde af vejret hver eneste dag. Så bliver verden ulig meget nemmere at være i.

Kenneth er sendt på torvet. Han skal handle brød, grønt, frugt og fisk. Måske en porchetta fra den gode slagter. Man kan aldrig vide, hvad der byder sig til inde på Frederiks Torv og det mest fristende bestemmer weekendens menuer.

Jeg skal finde et nyt strikkeprojekt. Jeg har afsluttet to, små projekter. Der er ledige pinde. Det går jo slet ikke, men jeg ved ikke, hvad jeg skal slå op til. Ingen planer trænger sig på, så jeg må i gemmerne for at tage et kig på en af listerne over ønske-strik for 2017. Jeg er helt sikker på, at der nok kan findes noget, jeg har lyst til. Helt sikker.

I aften lader vi Oline og Oskar om at passe hjemmet. Vi skal til en skøn aften i bedste selskab, så vi glæder os. Indtil da, vil jeg drikke lidt te, finde et godt strikketøj og i det hele taget bare nyde stilheden, roen og følelsen af at være lige der, hvor jeg holder allermest af at være.

Rigtig god lørdag til dig og dine.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide