15

Jeg har taget årstiden til mig

Efteråret er her. Lyset forandrer sig for hver dag, der går. Udsigten fra min seng forandrer sig. Efterårets farver findes lige udenfor i haven og jeg elsker dem.

Jeg har taget årstiden til mig

Årstiden afspejles i alt, jeg foretager mig. Jeg ænder stearinlys. Jeg brygger mere te, end jeg plejer at brygge. Jeg finder uld frem fra gemmerne og genser med glæde alt det, jeg har strikket gennem årene. Jeg pakker fødderne ind i tykke uld-/alpaka-sokker og jeg nyder, at jeg sidder tæt på varmekilden i stuen, når aftenerne indfinder sig. Uldtæpperne er fundet frem og jeg samler kastanjer, henter smukke blade indenfor og nyder i det hele taget, at vejret skifter og indelivet begynder.

Senere bliver jeg træt af det, men lige nu elsker jeg efteråret.

Jeg har taget årstiden til mig

Selv mit strik afspejler årstiden

Jeg strikker også efterår. Jeg strikker i den smukkeste farve. Græskar kalder Kenneth farven. Jeg synes bare, at den er indbegrebet af efterår. En eksplosion af gyldne orange farver, som smukt afspejler den tid, vi er i lige nu.

Skoven er smuk og bliver kun smukkere for hver dag, der går uden blæst. Træernes løv skifter farve. Der er smukke oplevelser derude lige nu.

Efterårsferien indbyder til masser af oplevelser – også for os, der ikke holder ferie

Efterårsferien venter lige om hjørnet. Ikke for mig, men for mange. Det betyder, at Danmark summer af aktiviteter, der mestendels er rettet mod børnefamilier, men der er masser af ting i vente, som jeg snildt kan se mig selv nyde.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide