8

Mig skal de ikke få ned med nakken

Oskar

Oskar og jeg er alene hjemme. Vi holder fridag. I morgen tager jeg af sted på kursus et par dage, så vi nyder begge to, at vi har tid til at være langsomme sammen. Oskar sover mest, men ind imellem vågner han, springer ned fra køkkenbænken og farer i madskålen. Jeg rydder op, vasker, forbereder, strikker lidt, når ingen ser det og drikker kaffe i små, afmålte slurke.

Jeg snupper en kanalafstemning på vejen, for ærlig talt er det svært at være tilfreds med andres valg, men brokke mig kan jeg da ikke, hvis jeg ikke selv prøver at gøre min indflydelse gældende, så nu har jeg stemt på alle kanaler med dokumentarer, historiske beretninger, Anthony Bourdain, Top Gear (stik mig bare genudsendelserne), plat humor og alvortunge nyheder, så jeg bliver helt sikkert nedstemt, men jeg er jo medlem af en forening, hvor demokratiet er grundstenen, jeg naturligvis respekterer.

Om lidt vil jeg endelig tage mig sammen til det der bad, der blev droppet til gengæld for en formiddag under dynen med strikketøj og kaffe, fordi indsættelsen af en ny forsvarsminister inviterede til, at blive i sengen. Jeg kunne efterfølgende have lavet en Maude, men mig skal de ikke få ned med nakken.

kys & karma …

Fortsat rigtig god onsdag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide