4

Tvinge den ned, så den overholder fartgrænserne

Så er det pludselig fredag igen. Endnu en weekend tager snart sin begyndelse. Jeg er lige hoppet ind i 2019, hvis du spørger mig, men det ser ud til, at jeg har mistet tidsfornemmelsen. Vi nærmer os slutningen af maj og alt grønnes og springer ud. Sommerferien venter lige henne om hjørnet og med dette tempo, når jeg nok kun at blinke med øjnene, inden jeg sidder på terrassen med en gin i hånden og en solnedgang foran mig.

Det er vel i og for sig godt, at tiden nærmer sig for en ferie, men jeg ville altså gerne kunne bremse tiden. Bare lidt. Måske bare tvinge den ned, så den overholder fartgrænserne.

Tvinge den ned, så den overholder fartgrænserne

Selvfølgelig sommerferie i sommerhus

Vores sommerferie var nem at planlægge i år. Vi er lige begyndt at kunne bruge sommerhuset, så selvfølgelig skal vi være deroppe, når det bliver vores tur til at holde ferie sidst på sommeren. Vi skal bare nyde, at leve nogle uger i stilhed. Forhåbentlig kommer sommeren nemlig til Danmark igen i år og så findes der altså ikke skønnere sted at holde ferie, synes jeg.

Det er ikke sådan, at jeg aldrig igen skal rejse ud. Slet ikke. Jeg er for eventyrlysten til, at et sommerhus i Rødhus kan holde mig stangen, men lige nu er det faktisk det eneste sted, jeg har lyst til at holde min ferie. Lange, dovne dage med salater, sodavand og strandture. Havbad, grillmad og dør og vinduer på vid gab. Sommergæster i annekset. Sand i alle kroge og strandskaller i snor over sengen.

Jeg er så klar.

Tvinge den ned, så den overholder fartgrænserne

Tjørnevang må måske vige pladsen denne sommer

Hvad så med Tjørnevang med Feddet og det nye, fine drivhus?

Jeg elsker det hele. Højt. Jeg nyder at være hjemme hele ugen, men jeg begynder ikke at plante til alle steder, som jeg har gjort de forgående år. Jeg afventer. Jeg ved, at alt skal passes og jeg er sådan en, som stikker af, hvis noget andet trækker. Lige nu trækker sommerhuset. Det er deroppe, jeg hviler. Jeg samler kræfter på den der særlige måde, man samler kræfter på i stilhed midt i naturen. Den allerbedste måde for sådan en, som mig.

Hvad skal du så i denne weekend, Liselotte?

Du får ét gæt, for jeg skal naturligvis i sommerhus. Jeg har allerede pakket tasken og den står klar ude i bilen. Når vi lukker og slukker her i Garnudsalg, kører jeg hjem og henter Oskar og så går det direkte mod Rødhus.

Måske bliver vejret ikke det allerbedste, men det er jeg helt ligeglad med. Oskar, Kenneth og jeg elsker vores aftenture i naturen og dagene er fyldt med samtaler, strik og stilhed, som jeg elsker dem.

Jeg håber, at du tager hul på en weekend lige efter dit hoved om et øjeblik, for det gør jeg :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide