13

Ka’ do kat?

Nogen er mere friske end andre. Visitsen er frisk. Hun tager et sabbatår. Om et øjeblik rejser hun til Egypten.

Alt var sådan set faldet på plads. Om tre uger er der afgang og pakningen er i fuld gang. Alt er pakket ned, afsat, aftalt i pasning og så videre. Eller sådan burde det være, men der er desværre sket det, at de mennesker, som skulle passe de to sjoveste og rareste katte jeg endnu har mødt – og jeg er jo katteskeptiker om en hals, så de ejer altså mere charme end gennemsnittet – desværre har måttet melde fra. Der er altså voldsomt brug for venlige katteelskere, som kunne tænke sig at agere plejefamilie i et årstid.

Der vil ikke være udgifter forbundet med pasningen. Overhovedet. Udelukkende hyggen ved at have to sjove, Ragdolls i huset. Måske kunne du tænke dig, at være den, der skal have udvidet horisonten med et par milde, sjove og smukke kattedyr? Hvis du tænker, at det måske kunne være dig, kan du læse meget mere lige her.

PS – kattene bor normalt på stenbroen i København, men er nemme at flytte. Okkedog, som de er nemme :-)

Du vil sikkert også kunne lide