10

Jeg drikker kanelkaffe

Jeg drikker kanelkaffe for øjeblikket. Glad og gerne. Hver dag, hvis jeg kan slippe afsted med det. Jeg brygger kop efter kop og på den gamle stempelkande, som er kommet til ære og værdighed igen.

Jeg er vild med smagen og jeg synes, at den passer perfekt til december, som er lige om hjørnet.

Jeg drikker kanelkaffe

Et ukompliceret stykke lykke

Det er verdens mest ukomplicerede stykke velsmag, jeg har fundet kærlighed til. Det er bare kaffe, et drys kanel og en knivspids chili og så kogende vand på. Efter trækketid under varm hætte smager det, så englene synger, når det blandes med lidt varm mælk.

Jeg drikker kanelkaffe

Helt uigennemtænkt og tilfældigt

Jeg doserer helt igennem uigennemtænkt og tilfældigt, men det er endnu ikke lykkedes mig at ødelægge en kop af denne kaffe. Måske er det et spørgsmål om tid, men jeg tillader mig at tro, at det handler om, at denne her kombination tåler temmelig løsagtig omgang med ingredienserne.

Jeg kan varmt anbefale dig, at du prøver den. Altså hvis du også holder af kaffe, kanel og lidt varme fra chilien. Jeg er vild med den og alle de, som er blevet tvangsindlagt til samme, er efterfølgende villige til at drikke mit sammensurium igen og igen.

Helt galt kan det vist ikke være …

Jeg drikker kanelkaffe

Det er arbejdsdag i dag

Vi er på arbejde i dag. Allesammen plus ekstra indkaldte hjælpere. Vores fødselsdagsfest er i fuld gang og vi har travlt med at plukke og pakke ordrerne, så kunderne får dem hurtigst muligt.

I morgen ankommer december. På Tjørnevang er vi på ingen måde klar. På INGEN måde.

Normalt hænger vi lys op indenfor den 29. november. Det er Alexanders dødsdag og han elskede lyskæder, så det blev vores stille måde at mindes på, når vi fandt guirlanden med lysene frem og hang den på bjælken i køkkenet. I går var det så vildt her på arbejde, at der slet ikke var kræfter til noget som helst, da vi endelig var hjemme. I dag går det vist på samme måde.

December løber ingen steder. Vi når det. Jeg ved det bare. Sådan er det år efter år og det er ikke sket endnu, at vi ikke er nået i mål med al hyggen. I år skal det nok gå på samme måde, men lige nu er jeg en smule forpustet, skal jeg indrømme.

Det er hviledag i morgen. Det bliver godt og det bliver også søndag med kanelkaffe.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide