2

Søndag var weekenden

Søndag var weekenden for vores vedkommende. Vi har holdt fødselsdag i Garnudsalg og det har betydet, at alle mand har været på dæk lørdag med. Søndag var det weekend, det kunne blive til. Også for de ansatte har det været en sej weekend og jeg håber virkelig, at de havde en skøn søndag og nåede at nyde den sammen med familien.

Personalet har nemlig været så utroligt arbejdsomme hele ugen og tilmed lørdag. Vi har indkaldt flittige og tjenstvillige hjælpere både fredag og lørdag. De har alle været monster-seje. Det har været et stort arbejde at forberede fredagens salg, så det er ikke fordi, personalet var så priviligeret at starte på fuld tank. De havde allerede været i gang i et par meget travle uger.

Vi er så utroligt heldige med vores personale. Stemningen er god og alle yder maksimalt, så vi er meget glade for hver eneste af dem. De trives sammen. Det sidste er en vigtig del af et arbejdsliv, så det er også overordentlig vigtigt for os, at det er sådan. Et ugentligt personalemøde giver mulighed for hele tiden at mærke hinanden og rette til, hvis det kræves. Vi er bare glade for, at de er en del af vores virksomhed.

Søndag var weekenden

Når det er sagt …

Når det er sagt, så er de ikke de eneste, som er brugte nu. Ligesom de yder maksimalt på den fysiske side af en weekend som denne, så bruger vi mange kræfter på forberedelser i mange uger, inden vi skyder det hele i gang. Vi er også trætte og i går var heldigvis ikke kun pligter. Vi nåede også en tur omkring sommerhuset. Ganske vist var det bare for at lukke for vandet, men det gav alligevel en boblende følelse af glæde, at være der igen.

Turen ud ad Rødhusvej gav mig virkelig en glædesrus. Landskabet er smukt og varsler frisk luft, solnedgange og masser af havbade, så det er ikke svært at blive glad af turen derud.

Søndag var weekenden
Søndag var weekenden
Søndag var weekenden
Søndag var weekenden
Søndag var weekenden

Vi var der ikke længe. En halv time måske. Der var andre ting, der måtte prioriteres, men vi er enige om, at vi snart tager weekenden deroppe.

At se solen gå ned er slet ikke så tosset endda.

Indenom Kås Blomster

På vej hjem kørte vi indenom Kås Blomster. Vi passerer lige inden vi rammer Omfartsvejen, så det var nemt og bekvemt at kigge indenfor og se deres bud på julen 2019.

Vi endte med at købe adventskrans, kalenderlys og en enkelt dekoration. Det har jeg ALDRIG i mit liv gjort før. Jeg ELSKER selv at hygge med de ting, men det viser bare, hvor travlt vores liv er lige nu. Det gjorde mig lidt trist at tænke på, men på den anden side, så var det smukke ting, vi kom hjem med.

Snöblomma

Hjem til et mørkt hus

Vi kom hjem til et næsten mørkt hus. Min Snöblomma fra Watt & Veke var det eneste, der lyste op, men sikke hyggeligt det var at komme hjem til den. Den er så utroligt smuk og jeg holder af at hænge den op igen i år.

Aftenen brugte vi i godt selskab

Aftenen endte i selskab med Robert de Niro, Al Pacino og Joe Pesci. Vi så The Irishman og det var 3½ time brugt i godt selskab, synes jeg. Vi var godt underholdt. Til sidst var jeg nu alligevel så træt, at jeg lavede adskillige fejl i min Big Love, men at strikke baglæns er vel også at strikke. Eller noget …

Søndag var weekenden. Vi brugte den godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide