4

Kender du StashBot?

Jeg elsker alt, der kan gøre mit strikkeliv nemmere og jeg er specielt glad for den lille applikation Stashbot, som har gjort mit liv meget nemmere.

StashBot er ikke gratis. Til gengæld er den alle 45 kroner værd, hvis du spørger mig. Jeg har allerede brugt den adskillige gange, når jeg har stået med en opskrift og gerne villet anvende lagergarn.

Omvendt kan man også stå i en situation, hvor der er et garn, der frister, men man er usikker på, hvor meget der skal købes til et projekt. Her kommer StashBot virkelig til sin ret. Man kan lynhurtigt danne sig et fornuftigt skøn, så man ved, at man får købt nok garn til et helt projekt.

Kenneth er god til at finde rigtigt gode tilbud til GARNUDSALG.DK, så i den forbindelse har den faktisk hjulpet mig også. Vi får mange spørgsmål omkring hvor meget, der skal bruges. Nu kan jeg hjælpe med at estimere forbruget uden alt for store og komplicerede regnestykker, men jeg anbefaler varmt, at du køber Stashbot selv.

Kender du StashBot?

Desværre er den endnu kun udviklet til iPhone, men de er i gang med en version til Android. Du kan lade dig skrive op på StashBots side, hvis du gerne vil opdateres omkring netop den version.

Jeg elsker, når noget bliver nemt

Jeg elsker, når noget, som tidligere tog temmelig lang tid, nu pludselig kan klare i en håndevending. Sådan er det med udregning af forbrug, når der skal strikkes.

Jeg elsker også, at jeg nu kan bruge selv de små rester til huer eller lignende, fordi jeg lynhurtigt kan se, om jeg har garn nok.

I det hele taget er jeg vild med app’s, som gør mit strikkeliv nemmere.

Jeg er nysgerrig. Mon du har nogen, du bruger og har lyst til at dele med mig og de andre læsere?

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide