11

Nye chokoladeovertræk

Så blev verden da heldigvis lige vendt. Og Ellas blog fik nyt overtræk. Hvid chokolade med vanille og kandiserede violer. Slet ikke så ringe endda. Nu skal vi bare lige have lokket hende i gang med at bruge den igen, men det kommer, er jeg sikker på.

Ella er for øvrigt helt virusfri igen, så du kan roligt besøge hende. Det kostede lidt kræfter at få genetableret bloggen, men Ole er en tålmodig og stærkt kyndig håndværker, så takket være ham, er bloggen igen oppe at køre på fuld kraft. Ella har mistet lidt småting, men nu har jeg opdateret maskinhuset også, så sammen har Ole og jeg altså så absolut skabt rammer for flere ord. Jeg gider så gerne læse dem, så jeg håber, at hun får blod på tanden snarest.

Jeg fik chokoladekage på min tand. Og lakridste. Jeg fik også netadgang og kunne derfor snildt sidde ved spisebordet midt i Ella og Oles fantastiske, nye hjem, mens jeg opdaterede og gjorde ved.

Jeg føler mig så utrolig godt tilpas der. Det er mestendels menneskernes skyld, men rammerne derude er altså også helt fantastiske. I eftermiddag føltes det omtrent som at sidde midt i naturens rasen, men med tørre fødder og varm krop. Det er altså slet ikke ringe. Panoramavinduer fra gulv til kip gør noget godt for sjælen, er jeg sikker på.

Nu er jeg hjemme igen. Om lidt skal jeg vel spise. Håber jeg…

Du vil sikkert også kunne lide