12

Flere… endelig flere…

Jeg er bare alt, alt for dårlig til de pauser. Nu gik der 2½ time inden jeg kom i tanke om den første.

Ud i luften, tænkte jeg og som sagt, så gjort. Så stod jeg der med kamera og hund og hyggede mig i grunden grumme med vejret, som var dystert med tordentrusler, da et lyn skød hen over himlen for kort efter at blive fulgt af et tordenskrald, som nær havde taget livet af både Oskar og mig. Jeg hoppede i vejret havde nær givet slip på kameraet af bare forskrækkelse og det kan nok være, at hunden fandt indenfor i en fandens fart, da det også begyndte at regne.

Jeg hentede en kop kaffe og satte mig over under halvtaget. Bulder og brag er fantastisk. Jeg elsker det og luften er elektrisk, dufter af ozon mens regnen trommer på taget. Så er der noget ved at holde pause. Flere af dem, tak.

Du vil sikkert også kunne lide