18

Rødhus tur/retur

Rødhus tur/retur var overskriften på denne søndag. Vi skulle op og rydde op efter en lille, sulten mus, som desværre har fundet vej ind i forrådet.

Det sjoveste var nu, da Kenneth pludselig huskede, at han havde glemt musefælderne, men i stedet tømte vi nu skabet for madvarer, vaskede alt af og konstaterede, at musen kun kan komme ind i et halvt (nu tomt) højskab og ikke begge og i fuld højde. Pyha …

Høj himmel over Rødhus

Der var blå himmel og sol oppe ved sommerhuset. Lidt skydække, men ikke noget, der kunne dæmpe glæden ved at være tilbage og længslen efter igen at være deroppe. Stilheden er helt og aldeles. Det er sådan, at jeg altid får øresusen det første døgns tid eller to, når vi lander. Ørerne skal vist lige larme færdigt, før de er klar til den absolutte ro.

Og der plejede han jo …

Der var et lille minde om Oskar for enden af terrassen. Her spiste han ofte sin mad. Han elskede at spise, men han var altså ikke specielt god til at lade sig begrænse af en madskål, så han endte den sidste sommer med at spise udenfor.

I keramikfadet havde han vand. Det må vi have glemt at fjerne, da vi tog hjem deroppe fra i september. Nu minder det os om, at vi savner vores lille, firbenede ven.

I haven nogle dejlige timer

Vi gik i haven og nød nogle dejlige timer, da vi var hjemme igen. Der blev slået græs, luget og i det hele taget bare nusset med dette og hint. F.eks. brugte jeg tid på at plukke løgkarse og andre små og forårsfine vækster, som kom i vaser og nu pynter de så dejligt indenfor.

Jeg nåede også at strikke lidt og lytte lydbog, smøre sen frokost til os, brygge te og servere hjemmebagt citronmåne, luge, vande krydderurter, beundre mændenes arbejde, planlægge drivhus og enes med mig selv om, at dette år er fokus alene tomater.

Lad os se, om det holder vand …

Jeg havde for øvrigt glemt mit kamera og havde kun min telefon at bruge. Jeg huskede på de vise ord: “det bedste kamera, er det, du har med” og ærlig talt så synes jeg, at den har taget de sejeste fotos. De er bare i orden med mig, så måske det er vejen frem.

Rigtig god søndag aften til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide