5

Ingen strik i flere dage

Ingen strik i flere dage i træk sker nærmest aldrig her hos mig. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, men det har været sådan i nogle dage.

Jeg har haft nogle dage, hvor omstændigheder gjorde, at jeg ikke kunne koncentrere mig, men det er ovre nu og jeg har genoptaget strikkeriet.

Jeg strikker jo ikke kun på en ting, så jeg har fundet min Like a Cloud frem fra gemmerne og er fast besluttet på, at den skal have en omgang eller to ind imellem alt det andet.

Jeg er langt med min Honning, men nu er den voldsomt varm at sidde med. Den strikker jeg kun på om aftenen, når det ikke længere er varmt.

Ingen strik i flere dage i træk sker nærmest aldrig her hos mig. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, men det har været sådan i nogle dage.

Lørdag er strik, kig til en udsprunget kastanje

Lørdag er strik, kig til en udsprunget kastanje og smil over naboens lille dreng som for en uges tid siden lærte at gå. Jeg sidder med kig ud over gårdspladsen, som ligger for enden af vores blinde vej.

Pludselig og hele tiden kommer den lille starut ud af indkørslen ovre hos naboen. Så stærkt som benene kan bære, stavrer han ud i verden og lige bagefter kommer mor eller far. Det er så herligt at følge hans eventyrlyst. Verden er pludselig blevet uimodståelig stor.

Ingen strik i flere dage i træk sker nærmest aldrig her hos mig. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, men det har været sådan i nogle dage.

Jeg vil gå ud og bage brød om lidt

Tiden er inde til at genoptage bageriet, som også holdt pause nogle dage. I dag skal der bages rugbrød eller stenalderbrød, for det sidste er det, der giver bedst mening hos os.

Det tager ingen tid at røre dejen og siden skal det jo have en time i ovnen. Den time kunne passende bruges til at tage strikkekurven med udenfor og nyde det gode vejr. Endelig har jeg fri og derfor mulighed for at mærke solen.

Jeg elsker stadig min strikkekurv helt vildt

Jeg er fortsat helt utrolig glad for min strikkekurv – eller min indkøbskurv – eller bare min altmuligkurv. Det er så fint et håndværk og den slags har jeg stor respekt for.

Jeg er en kurve-elsker. Jeg kan næsten ikke modstå en lækker kurv, hvilket min samling også bærer præg af, men der er særlige udvalgte, jeg holder ekstra meget af. Denne er så absolut en af favoritterne.

Den er bare kram. Helt igennem sirligt udført i de allerbedste materialer. Håndværk. Næsten uforgængelig og i hvert fald en kurv, jeg håber holder i mange år endnu på trods af daglig brug. Jeg sparer den ikke. Den fyldes med alt det, jeg skal bruge og den bruges til alt mellem himmel og jord. Nogle dage er det strikketøj, værktøj til samme, telefon, iPad, radio, colaer eller hvad andet jeg synes, jeg skal bruge, der hvor jeg er på vej hen. Andre gange tager jeg den med ud at handle. Den har ofte været med på torvedagene i Aalborg. Så fylder jeg den med friske grøntsager, brød og frugt og selvfølgelig ost. Den kan rumme så utrolig meget.

Om lidt skal den rumme et par strikkeprojekter, min aSound, min telefon og måske en iskold cola. Det hele skal nydes på terrassen.

Rigtig dejlig lørdag til dig ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide