6

Onsdag bliver en rigtig god dag

Onsdag bliver en god dag og hvordan ved jeg så det? Det ved jeg, fordi jeg er så heldig, at jeg fik leveret en skøn pakke denne formiddag. En pakke, jeg har glædet mig til. En pakke fyldt med timers underholdning af den allerbedste slags.

Før pakken ankom, var jeg dog i gang på kontoret. Der er mails, der skal besvares, varer der skal bestilles og så videre. Dagen er aldrig kedelig og altid lidt uforudsigelig. Det er fint, men et er sikkert. Dagen starter med en kop kaffe.

Onsdag bliver en god dag

Koppen er en dejlig gave fra Ella. En kop fra KeraModa i Lønstrup. Den er efterhånden 12 år gammel, men det gør den ikke mindre afholdt. Jeg passer på den, for den første, jeg havde, tabte jeg desværre. Siden var Ella så sød at forære mig en denne.

Så ankom pakken endelig

Midt i besvarelser af mails kom fragtmanden og gjorde stop på vendepladsen ved Tjørnevang. Jeg ventede en pakke, så jeg håbede, at han ville komme herind og det gjorde han.

Nu er der nye forsyninger, så der igen kan komme gang i akvarelfarverne. Jeg har lige haft en pause. Covid 19 slog bunden ud af min tegnelyst, men jeg kan mærke, at den er vendt tilbage.

Onsdag bliver en god dag

Jeg håber, at jeg senere i dag får tid til at starte en af bøgerne op. Jeg har en idé om, at det vil være et godt supplement til alt det andet gode, jeg prøver at gøre for mig selv.

Papir-nørderi på en god dag

Alle blokke er af meget høj kvalitet. Jeg maler akvarel på mange overflader. Også ikke-dyrt akvarelpapir, men der er ikke noget, der slår et stykke godt, kraftigt akvarelpapir. Glæden ved at tegne og male forøges med flere hundrede procent, når redskaberne er i orden.

Jeg er en papir-nørd. Jeg går vældig op i, om mine notesbøger, blokke og kalendere m.m. har de helt rigtige karakteristika for netop det brug, de er indkøbt til. Kan de tåle, at jeg tegner med tusch uden alting bløder og det hele ses på bagsiden, når jeg vender en side? Tager det imod mine streger eller bogstaver, som jeg holder af det. Er følelsen rigtig, når jeg fører blyant eller pensel hen langs overfladen.

Giver det mig den helt rigtige følelse, nærmer jeg mig lykken. Sådan er det, at være så tosset med den slags.

Jeg er sikker på, at du har et felt eller to, hvor du er lige så præcis i dine krav til egenskaber og kvalitet. Jeg ved i hvert fald, at jeg har mere end et, men lige her – med papir og dets egenskaber – er jeg helt klar på, hvad det er, jeg kan lide.

Hvad mon du nørder med …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide