12

Spindelvæv

Spindelvæv er vist den rette betegnelse for det stykke strik, jeg for øjeblikket bruger lidt tid på i ny og næ.

Det er tyndt som spindelvæv og det vejer ikke meget mere, end jeg forestiller mig, spindelvæv gør. Det er smukt. Luksuriøst. Vanvittig lækkert og pissebesværligt.

Det trækker tænder ud, men jeg ofrer gerne gebisset for resultatet, tror jeg …

Jeg strikker på bambus – hvis ikke, dør jeg

Jeg strikker i en tråd af en tynd mohair fra Lana Grossa; Gomitolo Silkhair i farve 202, Gråbrun. Det sker på henholdsvis pind 4 & 6 mm og det er noget værre, glat strik, men resultatet er alt besværet værd. Bambuspinde hjælper mig ved at give lidt modstand til det glatte garn.

Når jeg ser, hvordan trøjen – model VesterbyCrea No9 – vokser og langsomt tager den smukkest form, bliver jeg ved på trods af mine udfordringer med tyndt, glat garn og deraf følgende mange spændinger i et allerede hårdt ramt bevægeapparat.

Spindelvæv er vist den rette betegnelse for det stykke strik, jeg for øjeblikket bruger lidt tid på i ny og næ.

Snart er det tid for rib

Jeg nærmer mig den afsluttende rib på kroppen. Jeg er næsten i mål. Så mangler kun ærmerne. Som om …

Ærmerne er altid noget, jeg skal tage mig sammen til. Jeg får dem altid strikket. De kræver bare lige, at jeg tager mig sammen og fatter pindene og får produceret noget mere spindelvæv.

Jeg er vild med farverne i det farveskiftende mohair. Lige tilpas afdæmpet. Lige tilpas lange, glidende skift. Lige tilpas kølige gråblå/brune nuancer. Et perfekt match til mine præferencer.

Spindelvæv er vist den rette betegnelse for det stykke strik, jeg for øjeblikket bruger lidt tid på i ny og næ.

Det går langsomt med det strik for øjeblikket

Jeg får ikke strikket meget. Jeg er nødt til at tage mange pauser. Jeg har travlt med hverdagen. Jeg sover dårligt om natten og tager ind imellem mig selv i, at sidde og føle mig som en zoombie. Helt død indeni. Træt helt ind i knoglerne.

Alligevel skal jeg nok nå i mål. Resultatet ser så lovende ud, at jeg kæmper videre.

Man spiser også en elefant en mundfuld ad gangen, ikke? ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide