2

Bededagsferie i Rødhus

Vi har holdt Bededagsferie i Rødhus. Dejlige dage med luft i håret og røde, vindblæste kinder, er ved at være forbi. Hverdagen nærmer sig med hastige skridt, men jeg er tanket fuld på luft, bevægelse og stilhed. Jeg er fyldt med taknemmelighed. Jeg har fået set mit smukke hav, mærket min elskede strand mellem tæerne og vi har grillet, siddet ude et øjeblik og nydt solens stråler.

Vikingen Kenneth har badet.

Liselotte?

Not so much… for der er vist for lidt viking i mig. Jeg synes, at det er alt for koldt og jeg har endnu ikke set “lyset”, så jeg holder mere af at sidde hjemme ved siden af brændeovnen med en kop te, en god bog eller strikketøjet. Så kan han bade lige så tosset, som han vil. Bare jeg kan blive fri ;-)

Bededagsferie i Rødhus
Bededagsferie i Rødhus
Bededagsferie i Rødhus

Molboøstersskaller i massevis

En aften var Kenneth ved havet og opdagede, at der var skyllet utroligt mange skaller af molboøsters på land. Vi tog senere ned og samlede en stor kurvfuld, som lige nu ligger til tørre udenfor.

Jeg er og bliver en tingfinder. Sådan en, som ikke kan komme hjem fra en gåtur, uden lommerne er fulde af ting og sager. Det bærer sommerhuset allerede præg af. Der er drivtømmer, skaller i alle udformninger, små stykker glatslebet glas og forstenede søpindsvin og det er kun starten. Der kommer mere til. Og mere til …

Sommerhuset trækker

Vi elsker det lille, stille liv, vi lever deroppe i klitterne. Alting er enkelt og det holder vi begge meget af. Vi slapper af med gåture, spil og stille hygge. Vi laver dejlig mad, griller det meste og slapper af med at lytte til podcast i sengen til vi begge falder i søvn og glemmer alt, vi hørte lige inden.

Vi kan være en uge om at komme gennem to timers podcast, fordi vi falder i søvn fra den. Vi er sparsommelige på den front.

Vi glæder os begge til at flytte derop, for sommeren, lige om lidt. Det bliver så godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide