2

Aflysning & nye planer

En aflysning gjorde planerne for dagen overflødige og nu er der pludselig en dag at gøre godt med, så det har jeg planer om at gøre. Man må få det bedste ud af det, man bliver tildelt. I dag er det altså muligheden for at lægge andre og nye planer, der er muligheden.

Jeg bruger tiden lige nu på at overveje, om jeg synes, at der skal lægges nye planer, eller om vi bare skal være dovne og blive hjemme og nyde inde-livet med kig ud i regnen.

En aflysning gjorde planerne for dagen overflødige og nu er der pludselig en dag at gøre godt med, så det har jeg planer om at gøre. Man må få det bedste ud af det

Jeg havde en aftale i Pandrup 11.30

Jeg havde en aftale om at mødes med Ella inde i Pandrup. Vi skulle shoppe lidt og bagefter på loppejagt. Ind imellem har virkeligheden det så med at spænde ben for de planer, vi lægger og sådan var det altså i dag.

Ella ringede og måtte desværre aflyse, men det er naturligvis helt okay. Vi prøver bare igen en anden gang og så sparede jeg de penge, sagde *Løbende Udgift så ;-)

Jeg kan strege den aftale fra kalenderen og i stedet overveje, om der skal en anden i stedet.

Jeg kunne også bare strikke …

Det giver plads til andre og nye planer, når nogle aflyses, men det er jo ikke afgjort, at der skal andre i bogen. Måske skal der bare ikke være nogen planer. Måske skal dagen bare have lov til at folde sig ud, som den bedst kan.

Det plejer at være sådan, at jeg bilder mig ind, at jeg sagtens kan sidde stille og hygge og slappe af hele dagen. Pludselig rammer jeg det punkt, hvor uro og utilfredshed sætter ind. Så kender Kenneth mig heldigvis så godt, at han ved, at jeg skal luftes. Enten alene eller han kører med ud i verden, hvor jeg mærker friheden og det lille hverdagseventyr, jeg pludselig kan savne.

Vejret er ikke til det intense udeliv, men en tur ud i verden kan sagtens rumme eventyr og små afstikkere indenfor i finurlige butikker, små loppemarkeder eller gårdbutikker her i sommerlandet.

Der går ikke lang tid, før vejboderne bugner med gode, hjemmedyrkede grøntsager. Lige nu er der kartofler, persille og purløg samt rester af vinterens henkogninger at finde. Alt det sætter jeg nu også stor pris på.

Jeg er nem at lokke. Også på hverdagseventyr, så lad os se, hvad dagen bringer.

* Mit indianernavn ifølge Kenneth

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide