8

En rask beslutning

En rask beslutning har bragt os til sommerhuset, hvor stilheden fylder mest af alt. Vi besluttede os ved 14-tiden i går. Vi havde løseligt talt om, at tage herop i weekenden. Vi har nogle praktiske gøremål både her og hjemme på Tjørnevang, så derfor er vi endnu ikke flyttet herop. Vi prøver at fordele tiden på fornuftigste vis, men udsigten til en fridag – Kristi Himmelfartsdag – fristede over evne, så taskerne blev hurtigt pakket.

Vi landede midt eftermiddag og startede med at køre ind til slagteren i Kås, for vi var enige om, at vi ville grille til aften og det skulle være noget godt, hjemmelavet af en slags. Efter indkøb kørte vi hjemad og turen tog os ned omkring Vesterhavet.

Hvad ellers?

Vi elsker at være på stranden.

En rask beslutning

Ingen gode strandfund denne gang

Der var ingen rigtigt gode fund i denne omgang, men jeg er jo ting-finder, så jeg har altid lidt med hjem. I går var ingen undtagelse, men det var beskedent. Et søpindsvin, en smuk sten og et lille stykke drivtømmer blev det til.

Det blev også til en kort gåtur hen ad stranden langs havet. Det blev til våde fødder, fordi jeg fortabte mig i nogle smukke sten og derfor overså et bølgeskvulp. Det blev til samtale, grin og spas. Det blev til frisk luft til hjernen og glæde i maven. Jeg heler ved havet.

En rask beslutning

Forrige weekend fik jeg samlet et hav af skaller fra de store Molboøsters. Dem var der ikke en eneste af i går, men jeg har til gengæld en lille skat til at ligge og tørre udenfor, så jeg klager ikke. Desuden er der rige muligheder for at forøge skatten i løbet af de kommende måneder.

Jeg er på stranden hver morgen i de måneder, vi bor heroppe. Jeg nyder at tage derned og gå en tur i stilheden, mens solen står op. Det er en daglig beslutning, der er god for mig med de morgenture.

Husk at passe på dine gaver

Jeg holder af at være alene. Det er vigtigt for mig, ligesom min frihed er det. Der er ting, man får i gave og skal huske at passe på. Min frihed er en af dem og jeg var lige ved at sætte den over styr forleden, så nu sætter jeg ekstra stor pris på den og jeg har lovet mig selv, at jeg skal passe grundigt og intensivt på den fremover.

Det er godt at blive mindet om den slags ind imellem. Man skal aldrig tage ting for givet og det er vigtigt at huske at sætte pris på alt det, der bidrager til livskvalitet. Min personlige frihed er en af de ting. Måske er den i virkeligheden det vigtigste for mig, så den skal der værnes om.

Sanseløs

Noget andet er mine sanser. Jeg har lige mistet en del af min hørelse og jeg fik for to år siden konstateret grøn stær. Måske jeg ikke har skrevet om det tidligere, men sådan er det. Det er ikke sådan at spøge med.

Jeg har lige været til kontrol og alt så gudskelov rigtig fint ud. Jeg er tildelt 1½ års pause fra kontrollerne der og det er jeg taknemmelig for. Det betyder, at der er ro på alt det, der ellers kunne drille min øjne.

Jeg ser fortsat fint og jeg er mindet om, at det er noget, jeg roligt kan være taknemmelig for.

En rask beslutning

Fredag i Garnudsalg

Vi tager ind på arbejde i morgen tidlig, som vi plejer. Det er en tur på 35-40 minutter og jeg nyder den hver eneste morgen og eftermiddag, jeg tager den. Jeg bruger den tid til at lytte til musik, ringe til dem, jeg holder af og i det hele taget til lige at tømme hovedet efter endt arbejdsdag.

Jeg elsker at køre bil. Jeg elsker min bil. Jeg elsker friheden, jeg har bundet op i den bil. Her er endnu et sted, hvor jeg føler mig fri, så både mit syn og mit kørekort er vigtige brikker. Brikker jeg ikke skal sætte over styr. Det er jo bare en beslutning, der afgør det. Husk lige det, Liselotte …

Ja, det er noget rod med den fartglade kvinde, der skriver her på bloggen. Jeg ved det godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide