0

Strandliv & Bornholm

Strandliv. Det er det liv, vi lever, når vi kan slippe af sted med det.

Efter arbejde smider vi alt indenfor døren, griber et håndklæde og kører ned og bader, slapper af, lytter musik, spiser og drikker koldt fra det lille køleskab, vi har købt til bilen og nyder i det hele taget bare sommerlandet alt det, vi kan. Pludselig er det forbi, så der skal ikke gå et sekund til spilde.

I sidste par uger har det været tossegodt at være på stranden. Varmt og dejligt. Masser af sol. Lige et vejr efter mit hoved. Jeg arbejder fornuftigt i varmen og så snart vi har fri, elsker jeg at indtage stranden.

Jeg har nydt hvert sekund

Jeg elsker at være på stranden. Jeg elsker det simple strandliv og jeg ville være tilfreds med at sove på en madras bag i bilen og spise makrel i tomat og dåseleverpostej i ugevis, hvis det betød, at jeg kunne leve ved havet.

Jeg ville bade morgen og aften og sikkert midt imellem også. Jeg ville dovne og jeg ville bygge stenspiraler og forme smukke mønstre med hvad, jeg fandt på stranden.

Jeg ville grave huller og dække dem til igen. Jeg ville samle små skatte og samtidig håbe på at finde det forstenede søpindsvin, jeg stadig har til gode.

Strandliv og Bornholm

Måske er jeg lidt for gammel

Måske det ikke ville gå med det der simple strandliv. Min ryg ville sikkert protestere over komforten eller manglen på samme.

Det ved Kenneth godt, så når han vil forkæle mig, sker det anderledes komfortabelt, som jeg opdagede i mandags…

Strandliv og Bornholm

20 smukke kærlighedserklæringer

Kenneth sendte mig ud på badeværelset. Her fandt jeg 20 små sedler med smukke og dejlige kærlighedserklæringer.

De var skønne at modtage og ikke nok med at få dem – jeg fik samtidig at vide, at jeg to dage senere skulle til Bornholm på en forlænget weekend.

Jeg havde aldrig været på Bornholm, men elskede alt ved udsigten til en tur derover. Jeg kunne sagtens få pakket i en fart, skal jeg hilse og sige.

Tidligt op og i gang

Vi nåede lige at fejre vores 29 års bryllupsdag tirsdag, inden vi onsdag morgen stævnede ud fra Rødhus klokken 5.30, for at nå en færge i Ystad 12.30.

Vi nåede det

Uden problemer og uden stenkast. Bare i roligt tempo og med god tid til pauser.

Snart sad vi på færgen og var klar til at indtage Bornholm. Jeg glædede mig for vildt. Forude ventede nogle virkeligt dejlige dage, skulle det vise sig …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide