9

Ikke fordi man lige ka’ se det…

Hold da op…
Så er energien brugt for i dag. Gider ikke mere, men nu begynder det også at tage form derude. Begynder at ligne noget man kan være glad for. Der begynder at tegne sig et billede af grøntsager der vælter ovenud af jorden, blomster til overflod og glade høns, som fremover kommer til at klare sig uden mandfolk. Hanen er så godt som død – der klages…

image
Urtebedet er renset og der er sat ny salvie, 3 rosmarin og en enkelt citronmelisse mere. Den går der bunker af i løbet af sommeren, når vi “limonader” den… Urtebedet står fristende lige udenfor køkkendøren, som anes oppe på terrassen. På den måde bli’r urterne anvendt og står ikke bare til “pynt”.
image
Et kig ned over en del af haven. Til højre er som sagt urtebedet. Nede til venstre i bunden af haven anes hønsegården, Olines skurvogn og “skoven” med mulighed for at bygge huler, plukke anemoner eller bare gemme sig.
image
Hønseriet. Her hygger høns og ind imellem unger. Oline har fået skurvognen forærende af morfar. Der er både lys og varme indvendigt, men faktisk gider hun den ikke rigtigt, så vi overvejer at inddrage den. Nede i hjørnet i nærheden af skurvognen gider vi godt have en bålplads, så det bli’r vist næste projekt.
image
Et kig i retning af køkkenhaven. Bag os ligger nu hønsegården og skurvognen. Køkkenhaven ligger omme bag den sølle undskyldning for en hæk vi har fået plantet. Der er vel omkring 100 kvm. køkkenhave – gætter jeg på – og lige nu er der foreløbig sået gulerødder, rødbeder, ærter, rucola og ydermere sat 11 Georginer. Forude venter så bønner, endnu flere ærter, lidt sommerblomster, 2 forskellige squash, græskar og så ellers det “løse”…

PS – det ser helt vildt tjekket ud. Jeg fatter det ikke og bare rolig… det holder bestemt ikke sommeren ud. Vi er, til naboens store fortrydelse, store og trofaste tilhængere af naturhaven ;-)

Du vil sikkert også kunne lide