8

Det hjalp!

Ofte er verden god mod mig og sådan har det også været i dag, hvor jeg har været noget slatten efter nattens udskejelser. Mad var nok det i verden jeg havde mindst lyst til hele formiddagen, men det hjælper, når man kommer i godt selskab.

Mad i maven

Kenneth og Ella indgik alliance og fik mig bænket i det bedst tænkelige selskab og den slags hjælper også på appetitten, så der gled mad ned i en mave, som ellers har været mere eller mindre i oprør hele dagen, og det gik godt. Det sidste er vigtigt.

Eftermiddagssol

Så sad vi der i eftermiddagens varme solstråler og hyggede os med, at vi var indendøre og kunne nyde stilhed, eftertænksomhed og den gode, dybe snak, som ind imellem er det, der skal til, for at gøre verden mindre skræmmende. Det var rart og godt og det endte endda med korte øjeblikke udenfor, hvor solen gavmildt delte ud af sine gaver.

Himmel

Ella er hjemme igen. Hun blev hentet af AC, som vi så også lige nåede at hilse på. Det var skønt og der kom aftale i stand omkring et ønske om en hue, som volder os lidt kvaler, for hvordan er det nu lige, at sådan en starut skal se ud. Jeg tror vi fandt ud af det.

Nu er det så Olines tur til at være halvsløj. Hun er blevet hentet tidligt i skolen af sin far, har klaget over hovedpine hele dagen og jeg tror hende faktisk, for posten har lige været her med 10 nye og længe ventede bøger, som hun endnu ikke har åbnet. Det ligner en sygedag i morgen. Så tager vi det med.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Christina
  10. oktober 2007 at 11:15

  Tak for jeres bud – desværre mener jeg ingen af dem er rigtige! Tallerkensmækker er en sommerblomst, en Elefantfod en ganske anden, og jeg kan slet ikke google mig frem til en plante med navnet Frederiksen :) Jeg vender tilbage hvis jeg selv finder svar… for planten MÅ jeg eje

 • Avatar
  Reply
  Yrsa
  10. oktober 2007 at 09:17

  Hjemme hos min mor tror jeg nok den bliver kaldt fru eller frk. Frederiksen, men er ikke helt sikker.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  9. oktober 2007 at 22:51

  Min far kalder den en tallerkensmäkker…?!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. oktober 2007 at 22:26

  Åh Christina… engang spurgte andre om det samme og jeg vidste ikke hvad den hedder. Vi kalder den elefantfod, men det er vist ikke det mindste korrekt…

 • Avatar
  Reply
  Christina
  9. oktober 2007 at 21:29

  Hej Liselotte

  Hvor er den grønne plante i vinduet smuk, hvad er det for en?

  Vh
  Christina

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  9. oktober 2007 at 21:17

  Tak, Sifka :-)

  Ella, det hele skal passes og ind imellem skal pladsen deles med alle de unger vi har slæbt til huse, men sådan er det. Jeg havde en dejlig eftermiddag også :-)

 • Avatar
  Reply
  Ella
  9. oktober 2007 at 20:37

  Jeg har haft en rigtig dejlig eftermiddag, Liselotte – takket være jeres gode selskab :-)

  Hun var mig også en anelse klattet, den lille store pige. Knus til hende og god bedring :-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  9. oktober 2007 at 20:12

  Øv, øv og god bedring til alle ramte.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)