8

Mest snedig er jeg!

Hold da helt fest i haven, hvor denne dag har været lang. Jeg er lige landet. Jeg orker ikke meget andet end at smide grejet midt på bordet og så ellers sætte mig her ved computeren, for at slå hjernen fra nogle minutter.

Så er jeg hjemme igen

Efterfølgende står der hjemmelavet pizza på menuen, siden er der strikketøj, Olinesnak og varm te. Det passer godt med energiniveauet, så jeg er klar til at nurse det barn, som er så frygteligt (påtaget overdrevet) dårlig, så hun SLET IKKE er i stand til at komme i skole i morgen. Hun kan næsten kun ligge, for når hun står gør det ondt overalt. Det passer mig fint, for så ved jeg, hvor jeg har hende lige indtil i morgen tidlig, hvor hun bliver tvangsindlagt til rengøringen. Ha!

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Louise
  12. oktober 2007 at 06:19

  Hehe – Way to go Oline :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. oktober 2007 at 22:50

  Rigtig god fornøjelse med motionsdagen i morgen, Anne :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  11. oktober 2007 at 21:47

  Her varmes der op til motionsdag på to måder, én jubler ved tanken om at kunne brilliere med superhurtigt langt løb og en anden sukker trist, fordi hun har et par ankler, der nærmest ikke kan klare en tur op og ned ad trapperne.

  Jeg løber ingen steder, jeg nøjes med at være general i skolekøkkenet i morgen, når vi skal servere oksedeller, bulgursalat og grove boller for alle de sultne motionister, og Amanda får lov til at være køkkenskriver sammen med andre, der heller ikke kan klare motions-mosten.

  God bedring til hende Oline, lidt eller meget syg…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. oktober 2007 at 21:32

  Catarina, jeg ville da også være sur over ikke at måtte, hvis jeg havde lyst til at snuppe de 10 kilometer. Lad ham da – så har han hele weekenden til ikke at kunne gå i ;-)

  kagekone, det er forhåbningen, at den rengøring kan gøre hende klar til at være rask igen i en hulens fart ;-)

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  11. oktober 2007 at 19:58

  syge teenagere eller syge mænd, jeg ved snart ikke hvad der er værst ;-) men jeg tror helt sikkert at udsigten til en ordentlig omgang rengøring kan kurere det meste…

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  11. oktober 2007 at 19:31

  Ja der er det åbenbart anderledes med 13 årige drenge. Min er syr over at han ikke må løbe 10 km, men må nøjes med 5 km.

  Ha’ en go’ aften :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. oktober 2007 at 19:17

  Ha ha ha, ja, det er utroligt som udsigten til ting de ikke gider kan gøre dem syge på et sekund ;-)

  Oline har det nu godt nok skidt, men det undlader hun sandelig heller ikke at gøre opmærksom på da! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Joan
  11. oktober 2007 at 19:16

  sjovt, som jeg lige nu har en 12 årig som er DØDsyg.. og mener virkelig mere død end levende… Men det er vist bare pga en motionsdag i morgen.. Vidste det ikke. Men man får ondt i fødderne af at gå på grusveje.. Der er jo sten…Måske jeg skulle snakke lidt om noget rengøring ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)