23

Hvorfor mon?

Ekstra Bladet har omtalt prisen som Årets Weblog 2007. Ja, jeg er naturligvis nævnt og det er da spøjst og sjovt, men…

Klokken 16.24 i går eftermiddags skrev journalist Marianne Vestergaard til mig via mail. Hun ønskede tillykke og fortalte at hun ville omtale prisen i Ekstra Bladet og derfor havde nogle spørgsmål, som hun gerne ville stille, hvorefter hun præsenterede dem, så jeg kunne overveje mine svar… troede jeg…

Artiklen er lagt på nettet klokken 16.58 i går. Præcis 34 minutter efter at have sendt mailen med spørgsmålene til mig, har journalisten altså valgt at offentliggøre sin artikel. På det tidspunkt havde jeg ikke engang set mailen endnu.

Hvorfor mon hun sendte den mail?

Forøvrigt kan du se samtlige nominerede her. Der er, for mit vedkommende, både gamle kendinge og nye weblogs, så der er nye erfaringer at gøre. Det er det bedste jeg ved. Tag selv et kig derovre :-)

You Might Also Like

23 Comments

 • Avatar
  Reply
  Kimpo
  4. januar 2008 at 14:08

  Alt er som det altid har været. Kvinder og feminine mænd fejrer hinanden i mainstreammedierne og kunne ikke drømme om at give de politiske blogs den hæder de fortjener at dømme ud fra debatterne og besøgstallene.

  Intet nyt under solen, og vi i blogeliten gad selvfølgelig ikke deltage i konkurrencen, hvorfor det er et rent tilfælde at Uriasposten og Polemiken endte på listen.

  Læg i øvrigt mærke til, hvor ekstremt få som blev nomineret.

  Sættes det i forhold til antallet af blogs, er der reelt tale om en samlet boykot af begivenheden, som altså blev endnu en PSEUDO-begivenhed udført af ligegyldige personager som fyld til eftermiddagskaffen.

  Det er ulideligt som verden gentager sig selv uden at reagere på at den bliver argumenteret sønder og sammen, men der skal vel en mindre krig til at ændre et komma i femiland.

  Ellers må de damer have et velsignet nytår – jeg er stået af de fleste debatter, tøserne m/k er spild af tid.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 23:42

  Der er ikke fare for indesnening, Bolette. Det stoppede sidst på eftermiddagen og nu kan jeg kun håbe på frost til at holde lidt på drysset :-)

 • Avatar
  Reply
  Bolette
  3. januar 2008 at 23:33

  tillykke og helt ærligt dårlig opførsel …fra hende damen

  Du var også min første weblog men ikke den sidste

  håber ik at du sneer inde deroppe Liselotte :-)

  Kærlig Hilsen
  Bolette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 21:19

  Nina, jeg hørte det desværre ikke selv :-)

 • Avatar
  Reply
  Nina Christensen
  3. januar 2008 at 20:52

  Hej Liselotte.

  Da jeg i går havde en fridag, gik jeg herhjemme og pakkede julepynt ned,som altid med radioen tændt. Pludselig iforbindelse med nytårsfortsætter, blev der citeret fra din blog. Bl.a det afsnit med at du ingen nytårsfortsætter har, og det du skrev om din endnu tomme kalender. Godt gået; årets webblokker og nu også i den landsdækkende radio.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 17:03

  Dobbelt-Tsk…

 • Avatar
  Reply
  Irene
  3. januar 2008 at 15:32

  Og på den lysegrønne vil vi hermed stille spørgsmålstegn ved om man overhovedet kan kalde den ‘artikel’ for journalisme? …
  Tsk-tsk-tsk!

 • Reply
  Hovedet på bloggen
  3. januar 2008 at 14:16

  Årets webblog 2007…

  Årets webblog 2007 blev Slagt en hellig ko
  ……

 • Avatar
  Reply
  Tina Poulsen
  3. januar 2008 at 11:04

  Det var dog en underlig fremgangsmåde!! de kan da ikke regne med at man bor foran sin pc, bare fordi man blogger? :)

 • Avatar
  Reply
  HenrietteB
  3. januar 2008 at 10:19

  Jeg forstår godt din forundring, Liselotte.

  Meget, meget mærkeligt firma!

  Stort tillykke med blogprisen – den er velfortjent og jeg er helt enig i afgørelsen!

  :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  3. januar 2008 at 10:02

  Kære Liselotte. Tillykke med prisen, synes absolut den er velfortjent! Har fulgt din blog i et godt stykke tid, og har både moret mig – og af og til også siddet med tåre i øjnene. Ud over indholdet er dit design fantastisk. Jeg anvender en standardskabelon, som der ikke er meget sjov ved. Jo – jeg er godt misundelig!!! Glæder mig fortsat til at læse med.
  (Og by the way – så er din Cobblestone nr. 2 blevet flot!)

  Mange hilsner
  Gitte

 • Avatar
  Reply
  strikkelise
  3. januar 2008 at 09:58

  Ja, og gratulerer, det tror jeg ikke jeg har sagt!

 • Avatar
  Reply
  strikkelise
  3. januar 2008 at 09:57

  Journalister har det travelt, nettjournalister enda mer tror jeg. Muligens hadde hun tenkt å lage en oppdatering, men fikk likevel ikke tid/lov av arbeidslederen sin.
  Men hun kunne jo ha sendt en ny mail til deg og sagt fra om det, når hun ber om din tid. :)

 • Avatar
  Reply
  capac
  3. januar 2008 at 09:32

  Journalisters svar på den slags spørgsmål er, at de har så forrygende travlt (at de ikke når, at gennemføre en ornli’ research eller at sørge for at have tilstrækkelig med kilder til deres artikler eller…). Derfor skal avisen også læses med det forbehold!

 • Avatar
  Reply
  stytzer
  3. januar 2008 at 09:03

  Et forsinket tillykke :)

  At forstå en journalists tankegang er sandsynligvis mere kompliceret og kræver større arbejde end at bestyre årets weblog ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jeannette
  3. januar 2008 at 08:44

  Hej Liselotte,
  tillykke med prisen – den er velfortjent.

  Jeg tror, at hun først laver en artikel med nyheden, og sender spørgmålene til dig med henblik på at lave en opdatering.

  For er det ikke sådan, “vi” gerne vil læse nyheder på nettet? Med konstante opdateringer, så der er noget nyt, hver gang vi kigger?

  Det er i hvert fald en af de store forcer ved f.eks. din blog i forhold til så mange andre (ud over selve indholdet, selvfølgelig!), at man kan være næsten sikker på, at der er noget nyt HVER dag – og som oftest mange gange om dagen…

  Mange hilsner fra
  Jeannette

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 08:40

  Nej, det tror jeg nu næppe, at hun gør. Det er absolut ikke det indtryk mailen giver, men jeg kan naturligvis have misforstået. Jeg tror det bare ikke. Jeg tror, at det er endnu et udtryk for, hvor fortravlede journalister af i dag er…

 • Avatar
  Reply
  Anita
  3. januar 2008 at 08:37

  Måske pønser hun på at lave en artikel lidt senere. Det er min tanke omkring det, for ellers kan jeg da godt se, at det er typisk nutidig journalistik. Det skal gå så rasende stærkt :-/

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 08:34

  Nej, netop. Der ER ingen svar, for jeg havde jo ikke en kinamands chance for at besvare spørgsmålene før artiklen blev offentliggjort. Jeg havde endnu ikke set mailen…

  Ikke at de spørgsmål havde gjort en forskel overhovedet, men jeg undrer mig bare over, at hun sendte dem, når hun ikke havde tiden til at vente på svarene…

 • Avatar
  Reply
  Anita
  3. januar 2008 at 08:32

  Det forstår jeg godt, det du skriver, men jeg kan ikke se svarene på nogle spørgsmål i en artikel. Det er dét, som forvirrer mig lidt.

  I den ganske korte artikel som fortæller, at Årets Weblog 2007 er fundet, står der kun det, som hun har kunnet læse sig frem til ude i din sidebar. At du er kvinde, din alder, at du er mor og at du bor lidt udenfor Aalborg.

  Er der noget jeg har misset et sted?

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  3. januar 2008 at 08:30

  Jeg kan da godt forstå at du undrer dig – et forsinket tillykke fra Ærø. Du er evig inspiration for mig – og mange andre. Du var min første, og det var dig og din måde at gøre det på jeg, ydmygt, lænede mig op af da jeg startede min side op. Jeg vil ikke undvære dem idag – hverken din eller min side

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. januar 2008 at 08:18

  Jeg tænker bare, at det er en sjov tilgang til journalistik at sende spørgsmål afsted på mail med en forventet svartid på mindre end 34 minutter. Hvis man virkelig ønsker svar, forventer man vel ikke, at mailen er læst, svarene overvejet og skrevet og siden sendt afsted, så man kan nå at offentliggøre dem 34 minutter senere?

  Jeg undrer mig over, hvorfor hun sendte spørgsmålene, når hun tilsyneladende ikke havde tiden til at vente på svarene…

 • Avatar
  Reply
  Anita
  3. januar 2008 at 08:12

  Jeg så den godt – men var det ikke “bare” de spørgsmål, hun havde til dig, som du skulle tænke over, OM du ville svare på eller..?

  Spurgte hun dig, om hun måtte publicere artiklen om, at Årets weblog nu var blevet fundet og at det var blevet din?

  Jeg forstår vist ikke helt betydningen i dit indlæg.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)