2

Gode tegn

Vaskemaskinen snurrer. Oline gør det samme. Under dynen. Jeg har skrubbet køkkenet fra en ende af. Jeg har klaret de første maskinfulde tøj. Jeg har ommøbleret en smule. Jeg har set vejret skifte med et temperament, som er imponerende og jeg har lyttet til radioen, alt imens klude, vand og sæbe, sammen med mig, har forvandlet hjemmet.

Jeg har næsten glemt, at jeg har en nakke. Det er gode tegn. Den er i bedring.

Det skal nok blive en fantastisk lørdag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. oktober 2008 at 16:23

  Det er rigtigt dejligt, når det er overstået :-)

 • Avatar
  Reply
  Bambi72
  4. oktober 2008 at 14:13

  Puha får helt sved på panden :-D Men det er skønt når det er gjort…
  Dejligt at din nakke, er i bedring

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)