3

Viljestyrke

Efterårshimmel

Det er først nu jeg er oppe at se land. Godt nok har jeg været oppe i mange timer, men jeg har siddet ved computeren og arbejdet intenst og koncentreret. Nu er det endelig tid for at pakke sammen for i dag og det passer mig svært godt, for vejret er helt igennem fantastisk.

Gennem mit kighul til verden har jeg kunnet se Oline og Oskar trave forbi, på vej ned til nøddebusken for at jagte de sidste hasselnødder. Gennem det åbne soveværelsesvindue kunne jeg høre Oline tralle, mens hun rystede busk, samlede nødder og legede med hunden. Jeg har længtes efter at deltage, men jeg har holdt mig til koncentreret arbejde.

Jeg har set Kenneth beundre snorene på væggen, drikke kaffe, hyggesnakke med Oline og ellers hygge sig med dagens gøremål. Jeg har hørt ham have gæster og grine og le. Jeg har længtes efter at tale med ham, men jeg har holdt mig til koncentreret arbejde.

Jeg har kunnet dufte efteråret, som siver ind gennem den åbne køkkendør, men jeg har holdt mig til koncentreret arbejde.

Jeg har længes efter at være en del af det hele. Nu kan jeg endelig pakke sammen, tingene er færdige og jeg kan holde fri. Det er da en god dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide