9

Aftenarbejde

Jeg kan godt lide at have noget i halsen. Jeg kan godt lide at hækle. I går aftes trak sofaen. Jeg greb et nøgle bomuld og startede fra en ende af med hjertet i halsen, for det er hæklet på tværs og jeg havde kun ét nøgle i den farve. Da der var en halv meter bomuld tilbage, havde jeg et lille tørklæde til at lyse op på en grå dag.

Mønstret husker jeg ikke, hvor jeg har set, men det er ualmindelig kønt, nemt at hækle og selvfølgelig er jeg i gang med et mere. I gult. Sjov skal der til.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Juliann
  24. januar 2009 at 14:07

  Så fint et skjerf! Et slikt fikk eg også lyst til å lage. Fint at du har linket til oppskrifta! Gleder meg til å sjå et i gult snart…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. januar 2009 at 13:50

  Aha… det er edderkopmønster. Så blev vi så kloge. Det kan findes lige her. Tusinde tak for at dele Mette :-) – og jeg har lavet et lille tørklæde med 14 rapporter.

 • Avatar
  Reply
  Helle
  24. januar 2009 at 13:03

  Det er Edderkopmønsteret du har lavet–Skøn farve og dejlig ide –Den er snuppet,har rigtig meget bomuld i fantastiske farver
  Som vanligt inspirerer du (det er dyrt ind imellem Grin)
  KH
  Helle

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  24. januar 2009 at 12:44

  Lækker farve :)

 • Avatar
  Reply
  Anniken
  24. januar 2009 at 12:20

  Dejlig farve!!
  Husker du hvor man kan få købt mønsteret?
  God weekend :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. januar 2009 at 11:31

  Rimkoger, jeg er sikker på, at du kunne være blevet hækleverdensmester, hvis du var blevet ved. Gå grumme galt? Det håber jeg virkelig ikke, for så er jeg ude på et skråplan ;-)

 • Avatar
  Reply
  Rimkogeren
  24. januar 2009 at 11:28

  Jeg er ganske imponeret over dit maskespil.
  En gang var jeg på besøg hos en kær kollega, enlig mor til to piger. De var i gang med at hækle, og jeg blev sat til at forsøge mig.
  Det blev en KÆMPESUCCES. De hulkede nemlig af grin over mine forsøg!! Det blev da også til en lap, som blev brugt til at dække et lille hul i et par bukser….

  Men pas på ikke at gå amok med pindene, for det ka gå grumme galt. Kig ind i morgen og se hvorfor!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. januar 2009 at 10:55

  Karin, jeg elsker at hækle. Det er herligt at have mellem hænderne og et lille tørklæde i bomuld kan bruges langt ind i sommeren, så der må laves lidt flere :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  24. januar 2009 at 10:49

  Jeg kender ingen som dig, som kan hækle så hurtigt og sikkert. Det er flot og jeg deler din passion (eller….) for at have noget om (ikke i, vel?!) halsen. Sommer og vinter hænger der somregel noget der. Det kan selvfølgelig blive for varmt, men så kommer det bare frem hen ad aftenen.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)