14

Opdatering

Jeg skulle lige lege lidt i maskinhuset og den slags skal man ikke gøre, når man ikke har en snert af forstand, så pludselig virkede halvdelen af skidtet ikke og den opdatering jeg har udsat i hundrede år og en formiddag blev tvingende nødvendig.

Det er altid med bævende hjerte jeg går i gang. Tænk om det ikke virker. Så er jeg chanceløs, for jeg er ualmindelig begrænset begavet, når det kommer til den tekniske side af WordPress. Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal gribe eller gøre i, hvis maskinhuset ikke selvjusterer, så jeg skal love for, at det ikke alene var formiddagens kaffe, der gav mig hjertebanken for et øjeblik siden…

Det lykkedes! Nu ligger den nyeste version af WP bagved siden her og jeg kan konstatere, at der er noget at vænne sig til. Også noget, som irriterer voldsomt, for skrivefeltet er blevet voldsomt begrænset og jeg mangler plads, for at få den fulde fornemmelse for layoutet. Pokkers, men jeg vænner mig vel og det allervigtigste; at skidtet virker, kan jeg jo sætte flueben ved, så klagen stopper her.

Pyha…

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2009 at 17:06

  Ella, jeg er skidegod til at fake frygtløs ;-)

  Anette, jeg tror nu snart, jeg har vænnet mig til det nye interface, men for pokker hvor det er anderledes :-)

  Peter, den slags klager vi bestemt ikke over :-)

 • Avatar
  Reply
  PETER
  1. april 2009 at 15:52

  Jeg syntes siden loader hurtigere. Det er jo ikke noget at klage over :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  1. april 2009 at 14:52

  Jeg har heller ikke fået opdateret … endnu
  Jeg kan anbefale at bruge windows live writer – det er supersmart og nemt og så er det let at justere størrelsen på billeder f.x.
  Godt det gik godt med opdateringen

 • Avatar
  Reply
  Ella
  1. april 2009 at 14:19

  Uhhhh, det er derfor jeg kører med en ældgammel version!!

  Du er for sej, Liselotte :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2009 at 12:25

  Næ, men det er nu heller ikke pladsmangel herude, men inde bagved i maskinhuset, jeg savner, Anne Mette :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Mette Toft
  1. april 2009 at 12:13

  Åh ja, det er også med bævrende knæ, når jeg begiver mig i kast med det… jeg synes nu, jeg har masser at plads at skrive på i min wordpress blog – men jeg har selvfølgeligt heller ikke noget ud i siden…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2009 at 11:50

  Deborah og Helle, der sker jo intet ved ikke at opdatere, men det er klart, at der er sikkerhedshuller, som afsløres efter en tid og dernæst udbedres i de nye versioner ligesom der kommer nye eller anderledes funktioner til ind imellem. Man kan også opleve, at der kommer nye applikationer/plugins til, som er smarte/anvendelige/nogle man har drømt om i årevis, men oftest kræver de så, at man anvender den nyeste version af WP og så er man måske ærgerlig over ikke at kunne bruge dem, men virker skidtet… ja, så virker det jo :-)

  Lene, sikke et held, at det lykkedes :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  1. april 2009 at 11:28

  Sådan har jeg det også! Jeg er skrækslagen for at skulle bevæge mig ind i “maskinhuset”, så jeg sidder uden for døren og udskyder og udskyder …. Jeg er sikker på det bliver ENDEN på HellesHyggeblog hvis jeg først begynder at pille :-(

  Behøver man egentlig at opdatere? Hvad sker der, hvis man lader være? Det virker jo godt nok … endnu da.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  1. april 2009 at 11:24

  Hvis du ikke har en snert af forstand på det tekniske, så jeg overhovedet ingen forstand :-) men jeg er glad for at det gik godt, så jeg stadig kan læse med her :-)

  God onsdagsarbejde :-)

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  1. april 2009 at 11:02

  Jeg har kun opdateret een gang i den tid, jeg har blogget her på WP, og den stod Michael for – Gudskelov og stor tak til ham. Jeg vil have tingene, som jeg kender dem, så jeg er mange versioner bagud. Men det virker, og jeg er ikke plaget af spam, hvorfor hulen skulle jeg så? Næh, jeg ved, hvad jeg har *S* Forandringparat kan man ikke kalde mig, men så igen, det har jeg heller ikke pralet med ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2009 at 10:44

  Ha ha ha, man kan jo være så pilfingret, at man bliver tvunget, Anita ;-)

  Catarina, jeg venter altid et halvt års tid, inden jeg kaster mig over de opdateringer. Så er de fleste bugs ved at være luget ud og jeg ved at have samlet nok mod ;-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  1. april 2009 at 10:37

  Ups de der links er da helt hen i skoven. Sorry. :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  1. april 2009 at 10:36

  Ja det ser en smule aderledes ud. Men jeg er faktisk ret vild med det nye look og den måde jeg kan flytte rundt på menuerne på. :-) derude bagved. Jeg opdaterede til den nye i
  December
  og lavede endnu en opdatering her i marts. :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  1. april 2009 at 10:35

  Jeg har stadig ikke taget tilløb og venter måske nok til jeg er helt sikker på, der er en nødknap jeg kan trykke på og som kommer til undsætning med det samme, hvis det skulle kokse.

  Bok bok booork…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)