19

Hamrende rød!

Vi har været inde at gøre byen usikker. Ikke sådan fordi vi skulle, men fordi vi alligevel var derinde. Oline og jeg havde en aftale og Kenneth ville med. Han insisterede på at give mad efterfølgende. Oline syntes det var helt okay og levede så fint med, at jeg lige måtte ned forbi Liberty endnu en gang.

Min forelskelse fra forleden skulle have følgeskab af en søster. Jeg havde intentioner om gul, fløde eller måske endda lyserød, men Kenneth, som er så hamrende skarp på at kombinere farver og mennesker, hev straks den koralrøde ned af stativet og stak mig den i hånden med et “Det skal være denne her”. Han havde overraskende nok helt ret.

Jeg ville aldrig nogensinde selv tage den farve. Aldrig. Det er sådan set lidt ærgerligt, kan jeg nu konstatere, for grim til mig er den altså ikke.

Rød, rød og atter rød...

Det var den sidste farve jeg ville regne med nogensinde at støde på i mit klædeskab, men det var jo også inden jeg tog Kenneth med til byen. Nu glæder jeg mig til sommeraftener med blus på alle lamper inklusive min egen.

You Might Also Like

19 Comments

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  17. april 2009 at 13:48

  Det er nu altså også en superlækker bluse. Desværre matcher den koralrøde ikke mit røde hår, så jeg må kigge langt efter forårets og sommerens hotteste farve.

  Til gengæld forelskede jeg mig igår i en skriggul taske fra Hilfiger til den ‘ringe’ sum af 2200 – det er bare sådan en musthave, så nu skal der altså spares sammen…

 • Avatar
  Reply
  AnneMone
  17. april 2009 at 08:29

  Hvor er den flot. Du har vist været ret heldig med “ham” Kenneth :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette
  17. april 2009 at 03:38

  Hvordan gik det med at lave et mønster til at sy efter?
  Skøn farve, også den fra forleden!!

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  17. april 2009 at 01:52

  yyyyndig farve! lige sådan én jeg kunne finde på at vælge. og jeg elsker også tunikamoden. og hvis nogen synes jeg ser gravid ud i min alder, så er jeg altså hamrende ligeglad, for da er der altså noget galt med vedkommendes kendskab til kroppens virkning!
  kh.fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 22:54

  Jeg glæder mig til at lyse rødt… og blusen er fra Lise Sanddahl :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  16. april 2009 at 22:26

  Å, jeg elsker denne fargen!! Bare vent til du er blitt brun, så kommer fargen så flott frem i korall.

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  16. april 2009 at 22:18

  Hvor er den smuk!!! Lige noget for mig… Vil du løfte sløret og fortælle hvilket mærke der står i nakken, så jeg har lidt at gå efter når jeg skal ud og shoppe Der er desværre lidt for langt til Ålborg, men måske jeg kunne prøve lykken i Århus og omegn.

 • Avatar
  Reply
  Lena
  16. april 2009 at 19:51

  Tillykke med “barnet”! Det er en vidunderlig smuk farve, – især til sommerhud, – har lige netop i dag set Rosemundes fantastiske kjole i samme farve, – men til 999,- ……..Det er altså mange penge……:o(

 • Avatar
  Reply
  Anita
  16. april 2009 at 19:44

  Moster Tulle – når du siger “løs overdel+stram underdel”, så kommer jeg sådan til at tænke på Kylling fra Bamses Billedbog :-D

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  16. april 2009 at 19:32

  Ja, den er fed – jeg er også vild med farven og lykkelig ejer af noget lignende.

  Tricket er jo bare løs overdel + stram underdel eller
  stram overdel + løs underdel

 • Avatar
  Reply
  yt
  16. april 2009 at 19:22

  Han kan noget ham Kenneth ;)
  Han fandt jo også dig ;O
  Yt.

 • Avatar
  Reply
  Connie
  16. april 2009 at 19:20

  Ville ønske jeg havde sådan et mønster, den er kanonfed og kunne ligefrem få mig til symaskinen igen. Er det fri fantasi, eller har du brugt et andet mønster som udgangspunkt?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:27

  et cetera, vi har været ret så heldige med de mænd :-)

 • Avatar
  Reply
  et cetera
  16. april 2009 at 18:26

  Den er simpelthen skøn! Jeg er også vild med tunikaer og jeg er ret overbevist om, at du ser pragtfuld ud i den. Hurra for vores dejlige mænd, som kender os så godt – og kan “putte” os i farver vi ikke selv ville kunne “se os i” :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:23

  Pernille, jeg kommer helt sikkert til at ligne en lampe ;-)

 • Avatar
  Reply
  fisefornem Pernille
  16. april 2009 at 18:12

  Det er dejligt som forår giver én mod til igen at trække i smukke farver og lyse som lamper :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  16. april 2009 at 18:06

  Randi, det er den da… :-)

  Fru Møller, farven er skøn og med hensyn til modellen, så er jeg ret glad for den. Jeg er vild med tunikaer og så må jeg jo se gravid ud… eller noget, for jeg føler mig smuk og kvindelig i dem :-)

 • Avatar
  Reply
  Fr. Møller
  16. april 2009 at 18:04

  Det er en skøn farve, og jeg er sikker på, den klæder dig. Når det er sagt, er den tunika-mode ikke nogen god idé. Den er genial til gravide, der jo skal have noget til at dække maven. Men den får alle os andre til at se gravide ud, når vi ikke lige er åleslanke. Det ser mildest talt ikke godt ud. Tænkte jeg på forleden, da jeg var i fakta og i den grad omgivet af tunikaklædte fedtvomme!

  Som Niels Hausgaard ville have sagt – var det meget lidt kønt.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  16. april 2009 at 18:04

  Og så er den farve ovenikøbet hamrende moderne denne sæson!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)