4

Pokkers også…

Så bliver det ikke meget finere...

Det var så den aften med mavepine og kvalme. Jeg siger ikke, at det var fisken, der var dårlig. Det gør jeg altså ikke, men… jeg synes måske godt, jeg ville have tilbragt aftenen på anden vis. Bare fordi…

– og månen er stået op, så nu går jeg i seng.

You Might Also Like

4 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. maj 2009 at 07:15

  Den mave var ikke helt god i nat… og jeg er sikker på, at det var noget af den fisk, jeg spiste i går. Øv, jeg hader den slags… men jeg er klar til fredagen nu, så skidt med det :-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  29. maj 2009 at 01:08

  Fy for den. God bedring – og SMUKT maanebillede.

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  29. maj 2009 at 00:38

  Kære Liselotte. God bedring og tak for skønt månebillede, der ser ud til at have en coronakrans omkring sig. Jeg elsker månen, “taler” altid med den når den er “fuld”. Diana er gudinde for månen, vidste du det?
  Gode godnatønsker fra Diana – der på ingen måde ligner en gudinde!!!!!!!

 • Avatar
  Reply
  PETER
  28. maj 2009 at 23:52

  Godnat & go’ bedring med mavsen :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)