- fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Jeg stiler mod at skrive dagligt på Slagt en hellig ko. Taler og tegner og både med og uden hænder og er flittig og uopfordret ansøger til jobbet som ferieafløser for The Stig.
Jeg har Danmarks absolut bedst udbyggede garnlager. Jeg kan turbostrikke, tegne temmelig godt og overleve det meste. Jeg kan også sejle i kano, spise oliven og elske, så man næsten dør af det. Jeg kan grine. Højt og længe. Jeg elsker spas og så er jeg mor og mormor. Det sidste trumfer det meste.
11 kommentarer
Shabby Marianne
1. januar 2010 at 21:48Det der er godt nok tarveligt at vise…… godt der ikke følger duft med i bloggen :-)
Fríða
1. januar 2010 at 21:28hm, I er da mærkelige dernede. her bliver rejerne först pillet og renset, og först derefter köber man dem hjem til spisning. men måske er vi bare dovne heroppe.
kh.fra Island
Frida
Inge - Viva Italia
1. januar 2010 at 21:22Sådanne nogle rejer er bare lækre…. Vi plejer at lave en dip til dem af tomatketchup(Heinz), peberrod og lidt lime… Den skal have så meget peberrod – meget fintrevet – at den bliver skarp idet…
Kirstenk
1. januar 2010 at 21:03Ser lækkert ud…
Hannah
1. januar 2010 at 20:35Hej og godt nytår! Vi fik en vinterlun gullasch-agtig ret krydret med løg, hvidløg, koriander og kanel og med kastanier i (købt færdigpillede og -kogte syd for grænsen), dertil bulgur.
Utroligt at se, hvor meget sne der ligger i Aalborg, mens der her i Hovedstaden ganske vist er koldt, men ingen sne.
Solveig
1. januar 2010 at 20:27mmmm, eg har fått vatn i munnen og gleder meg til i morgon, for då skal og vi nyte slike. Marinert med rikeleg kvitløk og chili;o) Ha ein god kveld!
Annemette
1. januar 2010 at 20:02mums
Louise
1. januar 2010 at 19:31Mmm, velbekomme :)
Eirin
1. januar 2010 at 19:28Jeg kjener lukten helt hit…
Godt nyttår, fra Eirin
Lone i marsken
1. januar 2010 at 19:09Akkurat samme menu serveres i aften her i huset!
Godt nytår – tak for fornøjelig og inspirerende blogskriveri i det gamle – det er en daglig glæde at besøge dig.
Silja
1. januar 2010 at 19:07Hold da op, hvor ser den lækker ud! Tror sørme jeg vil lave den imorgen aften til min skat! Er det bare at stege rejer i hvidvin, hvidløg og ??
Iøvrigt synes jeg det er en flot hjemmeside du har – især fed ide med træbrædder i baggrund – hvordan gjorde du det?
Godt nytår!
Silja