18

Vi snupper den nemme…

Man kunne godt tro, at det var lørdag og en fest var nært forestående, men sådan er det ikke. De sunde og søde gulerodsstave, de gode og grove boller og mælken er fortæret. Nu gælder det den ekstra energi, der skal til, for at stå mandagen igennem. Vi er på sukker. Ah… siger vi tostemmigt, Oline og jeg, mens vi spiser labre larver og lakridsæg. Vi klarer den, er vi enige om.

På komfuret putrer en Soffrito, som skal akkompagnere lidt god pasta, friskrevet parmesan og grofthakket, bredbladet persille, som er den, jeg bedst kan lide. Det er nem aftensmad. Det passer stort set sig selv og det har vi sørensjaskemig også god brug for, for der er brugt så rigeligt af energireserverne. Så er det godt, at der findes nemme og velsmagende retter, som lavet med kærlighed bliver til himmerigsmundfulde uden alt for store armbevægelser. Det kan anbefales at have Soffrito på lager eller i det mindste ingredienserne liggende på hylden. En Soffrito kan altid udbygges til kulinariske højder, som modsvarer dagsformen. I dag bliver den flad, men ikke mindre velsmagende.

Hold da op, som jeg synes, at der er nok at se til. Godt jeg ikke har glemt at grine. Så er der ikke grund til bekymring endnu :-)

Du vil sikkert også kunne lide