Efterårsklar er mit mellemnavn

Huset er rendt over med meget løs hånd, for vi skal lege håndværkere i weekenden, så der er ikke grund til at gøre meget mere end det allermest nødvendige. Det levnede så lige plads til at trevle op, hækle ny kant, trevle op og hækle endnu en ny kant, trevle den op også og for sidste gang lykkes.

Ind imellem er jeg imponerende tålmodig, kan jeg konstatere. Og det endte lykkeligt. Og enkelt og lilla.

Jeg er efterårsklar nu med min nye poncho i en dejlig blanding af Blackhill Højlandsuld (den tykke af slagsen) og en tråd Kid Mohair. Mums, som den er lækker og fejende flot og festlig. Jeg kan snildt finde min indre Super Carla frem, når jeg har den på og tager en snurretopstur på græsset.

Ponchoen er strikket på pind 5½ og der er brugt 350 gram Chunky Blackhill Højlandsuld i farven Indisk Curry og 62 gram Super Kid Mohair i farven Kamel. Kom an, som det er smukt og lækkert, når det er strikket op. Blødt, tæt og varmt er det også.

Jeg startede vist med 120 masker og tog så bare ud på hver anden pind omkring et par masker på for- og bagstykke (4 nye masker på hver anden omgang). Det er godt tv-strik.

Resten af dagen er vist helliget lidt pakkeri inde ved chefen, tror jeg, men jeg sneg mig nu alligevel til at holde lidt fri, bare fordi jeg kunne. Man må godt snyde en gang imellem.

Relaterede skriv

18 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. september 2011 at 10:46

  Velkommen til Anette :-)

 • Svar
  Anette Andersen
  12. september 2011 at 22:33

  Sikke en vidunderlig blog – glæder mig meget til at følge med her :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  10. september 2011 at 10:10

  Mums, hvor den er lækker og lun. Jeg er sikker på, at den bliver en yndling her i efteråret :-)

 • Svar
  Dorit
  10. september 2011 at 09:45

  Opskriften lyder så nem, at jeg får lyst at kopiere. Måske en julegave i børnestørrelse.

 • Svar
  Jane
  9. september 2011 at 22:38

  Smukt, smukt og mere smukt. Lækker raffi lilla kant.

 • Svar
  Tove
  9. september 2011 at 22:34

  Flot – flot.
  Rigtig god weekend.

 • Svar
  Annette
  9. september 2011 at 22:10

  Wauw! Fed effekt med den lilla kant!!
  Og jeg er bare generelt vild med farverne…

 • Svar
  Hanne
  9. september 2011 at 20:35

  Åh en lækker efterårs vams, den er pivfræk Liselotte og garanteret lige i øjet til dine bløde krøller :0)

 • Svar
  hanne knudsen
  9. september 2011 at 20:07

  Come on – det er unfair at flashe den fuldfede færdige poncho liiiiige op i hovedet på mig!!!! – som jo altså startede på den samme, samme tid – samme sted – og den får du ikke noget billede af – de 10 cm jeg er kommet ku’ ellers snildt være på et pasfoto!!!! Den er blevet superflot!!!!! Jeg smutter – skal hen og strikke :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   10. september 2011 at 10:09

   Ha ha ha… du er så sjov, Hanne :-)

   Den er blevet skøn, så du kan godt komme i sving. Du er snart forbi pasfotoet, hvis du lige griber pindene :-)

 • Svar
  Ella
  9. september 2011 at 16:46

  Hold da op, det er blevet en lækker vinterting – du kommer til at elske den, Liselotte :-)

 • Svar
  Rikke
  9. september 2011 at 15:44

  Wau hvor er den flot! Sådan en vil jeg også gerne have :)
  God weekend!

 • Svar
  Olines
  9. september 2011 at 15:19

  Hvor er den flot! Skønne farver, det kunne være et af efterårets projekter!

 • Svar
  Therese
  9. september 2011 at 15:07

  Dejlige efterårsfarver, der med garanti gør’ det godt på dine skuldre :-)

 • Svar
  Fríða
  9. september 2011 at 14:49

  flot, flot og super flot!
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar
  Sole
  9. september 2011 at 14:31

  Superflot – og frækt med den lilla kant!!!

 • Svar
  ThinkingSpace
  9. september 2011 at 14:30

  Hvor er det vildt, at du kan mønstre sådan en tålmodighed! Først en kvart million retmasker og derefter hele 3 forsøg på hæklekant. Respekt!

  Ponchoen er blevet dejlig. Jeg er sikker på, at de brændte farver bliver smukke til dig (og såmænd også efterårshaven). Fortsat god fredag. :-)

 • Svar
  GitteSP
  9. september 2011 at 14:09

  Fine farver – efterårsfarverne …. jeg ligner havregrød i sådanne farver, så jeg bliver de i klare farver…. efterårsklar – åh nej ikke helt endnu. Sandalerne er sat til side til fordel for de lukkede sko, men de lange bukser kommer kun på lidt ad gangen – benene er dog ikke længere sommerfarvet – men åhhh – det er svært at slippe sommeren. in egen deadline er på søndag!
  Fortsat god fredag

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)