Slagt en hellig ko

Efterårsklar er mit mellemnavn

fredag 9. september 2011 · 18 kommentarer · Strik & Hækling, Strikkeopskrifter

Huset er rendt over med meget løs hånd, for vi skal lege håndværkere i weekenden, så der er ikke grund til at gøre meget mere end det allermest nødvendige. Det levnede så lige plads til at trevle op, hækle ny kant, trevle op og hækle endnu en ny kant, trevle den op også og for sidste gang lykkes.

Ind imellem er jeg imponerende tålmodig, kan jeg konstatere. Og det endte lykkeligt. Og enkelt og lilla.

Jeg er efterårsklar nu med min nye poncho i en dejlig blanding af Blackhill Højlandsuld (den tykke af slagsen) og en tråd Kid Mohair. Mums, som den er lækker og fejende flot og festlig. Jeg kan snildt finde min indre Super Carla frem, når jeg har den på og tager en snurretopstur på græsset.

Ponchoen er strikket på pind 5½ og der er brugt 350 gram Chunky Blackhill Højlandsuld i farven Indisk Curry og 62 gram Super Kid Mohair i farven Kamel. Kom an, som det er smukt og lækkert, når det er strikket op. Blødt, tæt og varmt er det også.

Jeg startede vist med 120 masker og tog så bare ud på hver anden pind omkring et par masker på for- og bagstykke (4 nye masker på hver anden omgang). Det er godt tv-strik.

Resten af dagen er vist helliget lidt pakkeri inde ved chefen, tror jeg, men jeg sneg mig nu alligevel til at holde lidt fri, bare fordi jeg kunne. Man må godt snyde en gang imellem.

18 kommentarer indtil videre ↓

 • GitteSP

  Fine farver – efterårsfarverne …. jeg ligner havregrød i sådanne farver, så jeg bliver de i klare farver…. efterårsklar – åh nej ikke helt endnu. Sandalerne er sat til side til fordel for de lukkede sko, men de lange bukser kommer kun på lidt ad gangen – benene er dog ikke længere sommerfarvet – men åhhh – det er svært at slippe sommeren. in egen deadline er på søndag!
  Fortsat god fredag

 • ThinkingSpace

  Hvor er det vildt, at du kan mønstre sådan en tålmodighed! Først en kvart million retmasker og derefter hele 3 forsøg på hæklekant. Respekt!

  Ponchoen er blevet dejlig. Jeg er sikker på, at de brændte farver bliver smukke til dig (og såmænd også efterårshaven). Fortsat god fredag. :-)

 • Sole

  Superflot – og frækt med den lilla kant!!!

 • Fríða

  flot, flot og super flot!
  kh.fra Island
  Frida

 • Therese

  Dejlige efterårsfarver, der med garanti gør’ det godt på dine skuldre :-)

 • Olines

  Hvor er den flot! Skønne farver, det kunne være et af efterårets projekter!

 • Rikke

  Wau hvor er den flot! Sådan en vil jeg også gerne have :)
  God weekend!

 • Ella

  Hold da op, det er blevet en lækker vinterting – du kommer til at elske den, Liselotte :-)

 • hanne knudsen

  Come on – det er unfair at flashe den fuldfede færdige poncho liiiiige op i hovedet på mig!!!! – som jo altså startede på den samme, samme tid – samme sted – og den får du ikke noget billede af – de 10 cm jeg er kommet ku’ ellers snildt være på et pasfoto!!!! Den er blevet superflot!!!!! Jeg smutter – skal hen og strikke :)

  • Liselotte

   Ha ha ha… du er så sjov, Hanne :-)

   Den er blevet skøn, så du kan godt komme i sving. Du er snart forbi pasfotoet, hvis du lige griber pindene :-)

 • Hanne

  Åh en lækker efterårs vams, den er pivfræk Liselotte og garanteret lige i øjet til dine bløde krøller :0)

 • Annette

  Wauw! Fed effekt med den lilla kant!!
  Og jeg er bare generelt vild med farverne…

 • Tove

  Flot – flot.
  Rigtig god weekend.

 • Jane

  Smukt, smukt og mere smukt. Lækker raffi lilla kant.

 • Dorit

  Opskriften lyder så nem, at jeg får lyst at kopiere. Måske en julegave i børnestørrelse.

 • Liselotte

  Mums, hvor den er lækker og lun. Jeg er sikker på, at den bliver en yndling her i efteråret :-)

 • Anette Andersen

  Sikke en vidunderlig blog – glæder mig meget til at følge med her :-)

 • Liselotte

  Velkommen til Anette :-)

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.

Liselotte