Loading...
X

Efterårsklar er mit mellemnavn

Huset er rendt over med meget løs hånd, for vi skal lege håndværkere i weekenden, så der er ikke grund til at gøre meget mere end det allermest nødvendige. Det levnede så lige plads til at trevle op, hækle ny kant, trevle op og hækle endnu en ny kant, trevle den op også og for sidste gang lykkes.

Ind imellem er jeg imponerende tålmodig, kan jeg konstatere. Og det endte lykkeligt. Og enkelt og lilla.

Jeg er efterårsklar nu med min nye poncho i en dejlig blanding af Blackhill Højlandsuld (den tykke af slagsen) og en tråd Kid Mohair. Mums, som den er lækker og fejende flot og festlig. Jeg kan snildt finde min indre Super Carla frem, når jeg har den på og tager en snurretopstur på græsset.

Ponchoen er strikket på pind 5½ og der er brugt 350 gram Chunky Blackhill Højlandsuld i farven Indisk Curry og 62 gram Super Kid Mohair i farven Kamel. Kom an, som det er smukt og lækkert, når det er strikket op. Blødt, tæt og varmt er det også.

Jeg startede vist med 120 masker og tog så bare ud på hver anden pind omkring et par masker på for- og bagstykke (4 nye masker på hver anden omgang). Det er godt tv-strik.

Resten af dagen er vist helliget lidt pakkeri inde ved chefen, tror jeg, men jeg sneg mig nu alligevel til at holde lidt fri, bare fordi jeg kunne. Man må godt snyde en gang imellem.

18 kommentarer til “Efterårsklar er mit mellemnavn
 1. GitteSP

  Fine farver – efterårsfarverne …. jeg ligner havregrød i sådanne farver, så jeg bliver de i klare farver…. efterårsklar – åh nej ikke helt endnu. Sandalerne er sat til side til fordel for de lukkede sko, men de lange bukser kommer kun på lidt ad gangen – benene er dog ikke længere sommerfarvet – men åhhh – det er svært at slippe sommeren. in egen deadline er på søndag!
  Fortsat god fredag

   
  Svar
 2. ThinkingSpace

  Hvor er det vildt, at du kan mønstre sådan en tålmodighed! Først en kvart million retmasker og derefter hele 3 forsøg på hæklekant. Respekt!

  Ponchoen er blevet dejlig. Jeg er sikker på, at de brændte farver bliver smukke til dig (og såmænd også efterårshaven). Fortsat god fredag. :-)

   
  Svar
 3. hanne knudsen

  Come on – det er unfair at flashe den fuldfede færdige poncho liiiiige op i hovedet på mig!!!! – som jo altså startede på den samme, samme tid – samme sted – og den får du ikke noget billede af – de 10 cm jeg er kommet ku’ ellers snildt være på et pasfoto!!!! Den er blevet superflot!!!!! Jeg smutter – skal hen og strikke :)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)