Loading...
X

Efterårshave

Efteråret har ramt min have, men i dagens anledning er det hele pakket ind i mildt og rart sollys. Man bliver da helt glad…

Jeg slider vaskemaskine, støvsuger og hepper på kvædebrød. Jeg lytter radio, spiller wordfeud og drikker kaffe. Jeg leger i solen med Oskar. Jeg er. Det er alt rigeligt.

8 kommentarer til “Efterårshave
 1. Kim

  Hej Liselotte,
  Jeg håber da, at du er ovenpå igen nu, hvor jeg læser dette. Var bare nødt til lige at “mene” noget her i kommentarsporet…

  Jeg mener, at dit billede af de nedfaldne æbler er fantastisk flot. Overvejer du egentligt nogensinde at udstille de, af dine billeder, der er mest vellykkede?

  Det synes jeg at du skulle. Overveje mener jeg. Du har efterhånden en ret god stak, af helt uimodståeligt flotte, smukke, og stemningsfulde billeder i din blog.

   
  Svar
  1. Liselotte

   Tusinde tak for de smukke ord om mine billeder, Kim. Jeg er udelukkende amatør og har absolut ingen teknisk forstand, så det er vist mere held end noget andet, når der er noget at rose :-)

   For øvrigt er det dejligt, at du lige tog dig tid til at mene noget. Du var jo savnet :-)

   Jeg er stadig latterligt ramt af hoste, men den slags skal jo ikke sætter en stopper for at gøre fredag til en dejlig dag .-)

    
   Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)